Haber Ekonomi


Haberler > Ticari Araçlar Başlıkları

TEMSA, Amerika BusCon Fuarı’nda TS 35E aracını tanıttı

Güncelleme :07.10.2016

Amerika otobüs pazarında başarıdan başarıya koşan TEMSA, katıldığı fuarlarda da ilgi odağı olmayı sürdürüyor. BusCon Fuarı’nda katılımcılar TEMSA TS 35E’ye yoğun bir ilgi gösterdi.

Amerika Birleşik Devletleri’nin İndiana Eyaleti’nde 19-21 Eylül tarihleri arasında düzenlenen ve ticari araç sektörünün en önde gelen fuar organizasyonlarından biri olan BusCon Fuarı’na TEMSA TS 35E aracı ile katıldı. TEMSA TS 35E, coach segmentinde fuarın en fazla ilgi çeken aracı olmayı başardı.

TEMSA, ABD pazarında hedef büyütüyor

TS35 modelinin ABD pazarına adım atmasının ardından 6 yıl gibi bir sürecin geçtiğine dikkat çeken ABD Bölge Satış Müdürü Deniz Çetin, “TEMSA zorlu Amerika pazarında fark yaratmayı başarmış bir marka. Şehirlerarası taşımacılık segmentinde en geniş ürün yelpazesine sahip olan TEMSA, TS 30, TS 35E ve TS 45 serisi araçlarımızla pazarda yer alıyoruz.  Ürünlerimiz son 6 yılda taşımacıların büyük beğenisini kazandı. Bugüne kadar sadece TS 35 serisi araçlarımızın satış adeti 500’ü geçti. Toplam ABD otobüs pazarında hizmet veren TEMSA marka otobüslerin sayısı ise 1000’e yaklaştı. TS 35E aracımızın ilk tanıtımını da 31 Ocak - 4 Şubat tarihleri arasında Atlanta’da düzenlenen UMA Fuarı’nda gerçekleştirmiştik. 19 - 21 Eylül arasında düzenlenen BusCon Fuarı’nda TS 35E aracımızı müşterilerimizle tekrar buluşturduk ve büyük bir beğeni kazandı. Gördüğümüz yoğun ilgi ABD pazarında daha büyük hedeflere koşmamız noktasında bizi motive ediyor” dedi.
 

Bu haber 3852 kere okunmuştur.
En Son Eklenen Başlıklar
Karadeniz'deki yeni gaz keşfi Türkiye'nin jeopolitik önemini güçlendiriyor... 18.05.2025
Bakan Bayraktar, Karadeniz'de sondaj çalışmalarında sona yaklaşıldığını açıkladı... 17.05.2025
Mercedes-Benz Türk, 19 Mayıs’ı Samsun’daki Yıldız Kızlarla Kutladı... 17.05.2025
Toyota Hilux’ın En Sportif ve En Güçlü Versiyonu GR SPORT Türkiye’de... 16.05.2025
DenizBank ve OPET’ten Üretici Kart Sahiplerine Akaryakıtta Sıfır Faiz Avantajı... 16.05.2025
Mercedes-Benz Türk’ün Servis Sözleşmesi Hizmeti Müşterilerine Sunduğu Avantajlarla Yoğun İlgi Görmeye Devam Ediyor!... 16.05.2025
CW Enerji’den Intersolar Europe’ta Güç Gösterisi... 16.05.2025
Avrupa’nın En Kapsamlı Mobilite Zirvesi Türkiye’de Düzenlendi!... 16.05.2025
Ayşe Dirik, Turcas ve Aksoy Holding’in Baş Hukuk Müşaviri (CLO) Olarak Atandı... 16.05.2025
TotalEnergies ve Stellantis iş birliği güçlenerek sürüyor... 16.05.2025
WAT Mobilite, Sürdürülebilir Enerji Yolculuğuna YEK-G Sertifikasıyla Güç Kattı... 16.05.2025
Anadolu Isuzu’dan Adana Karayolları Bölge Müdürlüğü’ne D-Max teslimatı ... 16.05.2025

 

 

 

 
 
 
 

Copyright © 2015 - Tüm hakları saklıdır. EKONOMİ YAYINCILIK PAZR.SN.VE TİC.LTD.ŞTİ.