Haber Ekonomi


Haberler > Elektrik Başlıkları

Teksan Jeneratör, “3. Kojenerasyon -Trijenerasyon ile Enerji Verimliliği Konferansı”nın Gold Sponsoru oldu

Güncelleme :20.12.2016

Ülkeler için enerjide bağımsızlığın öneminin her geçen gün arttığı günümüzde sürdürülebilir çözümler ön plana çıkıyor. İhtiyaç duyulan enerjinin en verimli şekilde üretilmesi ve tüketilmesinde Kojenerasyon ve Trijenerasyon sistemleri önemli rol oynuyor. Kojenerasyon ve Trijenerasyon çözümlerinin ülkemizde de yaygınlık kazanmasını amaçlayan alanında Türkiye’nin ilk ve tek organizasyonu olan Kojenerasyon-Trijenerasyon ile Enerji Verimliliği Konferansı Teksan Jeneratör’ün Gold Sponsorluğu’nda bu yıl üçüncü kez gerçekleşti.

 

Enerji sektöründe yenilikçi çözümleri ile öne çıkan Teksan Jeneratör, Avrupa’da yaygın olarak kullanılan Kojenerasyon ve Trijenerasyon çözümlerinin ülkemizde de bilinirliğinin artması amacıyla bu konuda yapılan sektörel etkinlikleri desteklemeye devam ediyor. Alanında Türkiye’nin ilk ve tek organizasyonu olan Kojenerasyon-Trijenerasyon ile Enerji Verimliliği Konferansı Vector Event tarafından Teksan Jeneratör Gold Sponsorluğu’nda bu yıl üçüncü kez gerçekleşti.

İhtiyaç duyulan enerjinin en verimli şekilde üretilmesi ve tüketilmesinde kojenerasyon ve trijenerasyon sistemleri önemli rol oynuyor. Elektrik enerjisi ile birlikte ısıtma ve soğutma ihtiyacına da cevap veren kojenerasyon ve trijenerasyon sistemleri sürdürülebilir çözümler konusunda önemli bir örnek oluşturuyor. Doğru projelendirilmesi ve uygulanması halinde yüzde 85’e varan enerji verimliliği sağlayan Kojenerasyon ve Trijenerasyon sistemleri, 3. Kojenerasyon-Trijenerasyon ile Enerji Verimliliği Konferansı’nda tüm yönleri ile ele alındı. Sürdürülebilir enerji çözümleri üreten şirketleri buluşturan konferansa; enerji sektörü profesyonelleri, uzmanlar ve akademisyenler yoğun ilgi gösterdi.

Konferansta Teksan Jeneratör Teknikten Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Abdülhalik Emre Teksan, “Hastanelerde Trijenerasyon Sistemleri, Seçim Kriterleri, Kurulumu ve Vaka İncelemeleri” başlıklı sunumu ile konferansın en dikkat çeken konuşmacıları arasında yer aldı.

 

 

Bu haber 4233 kere okunmuştur.
En Son Eklenen Başlıklar
Avrupa’nın En Büyük Enerji Depolama Projesinde İlk Etap Tamamlandı... 08.10.2025
5G, Türkiye'nin enerji ve maden sektöründe sürdürülebilirliği artırarak maliyetleri düşürecek... 08.10.2025
PÜİS’’in 22. Olağan Genel Kurulu Ankara’da gerçekleştirildi... 08.10.2025
Koç Topluluğu’nun İklim Teknolojileri Hızlandırma Programı’na Başvurular Başladı... 08.10.2025
Enerjisa Üretim ve vgbe energy’den Hidroelektrikte Dijitalleşme Zirvesi... 08.10.2025
Cengiz Enerji Özbekistan’daki yeni santralinin finansman kapanışını tamamladı... 08.10.2025
Borsan Akıllı Bina Teknolojileri ve Elektrik Sektörünün Türkiye’deki En Önemli Buluşmasında Yerini Aldı... 08.10.2025
TREDER; Knorr-Bremse, Mobilite, LID işbirliğiyle Adana’da eğitim verdi... 08.10.2025
EIF 2025’e Enerji Sektörü Karar Vericilerinden Yoğun Katılım ... 08.10.2025
Siemens’ten Megawatt Çağı İçin Yeni Nesil Elektrikli Araç Şarj Sistemi SICHARGE FLEX... 08.10.2025
Aksa Enerji’nin 2026 yılında 10 Yeni Santrali 975 MW ile Ticari Faaliyete Geçiyor ... 08.10.2025
EPDK, LPG piyasası lisans yönetmeliğinde değişikliğe gitti... 08.10.2025
YEO Teknoloji ve ABD merkezli ECC Global’den yenilenebilir enerjide EPC-F çözümü için güç birliği... 08.10.2025

 

 

 

 
 
 
 

Copyright © 2015 - Tüm hakları saklıdır. EKONOMİ YAYINCILIK PAZR.SN.VE TİC.LTD.ŞTİ.