Haber Ekonomi


Haberler > Ekipman Başlıkları

ASİS, İnovaLİG’de 23. sırada!

Güncelleme :24.12.2016

TİM ve A.T. Kearnet tarafından yapılan analiz ve jüri üyelerinin incelemesi sonucu Asis Otomasyon Sistemleri A.Ş.  İnovasyon Döngüsünde 23. sırayı alarak kendi sektörünün inovasyon alanında lideri olduğunu bir kez daha kanıtlamıştır.

 Türkiye’nin ilk inovasyon geliştirme programının 2016 yılı sonuçları açıklandı.

Türkiye İhracatçılar Meclisi’nin uluslararası yönetim danışmanlığı firması A.T. Kearney işbirliğiyle gerçekleştirdiğiTürkiye'nin ilk inovasyon geliştirme programı İnovaLİG, şirketlerin inovasyon yetkinlikleri bazında yarıştıkları bir platformdur. 

67 Ülkede uygulanan IMP3rove metodolojisini kullanan İnovaLİG programı ile ülkemizde gerek kamu gerek özel sektör kuruluşlarında inovasyon bilincini geliştirmek amaçlanmaktadır. TİM, bu program ile Türkiye’ye ciddi bir fikri sermayeyi aktarmaya çalışmaktadır. İnovaLİG'de yer alan firmalar hem Türkiye hem de Avrupa standartlarında inovasyon karnelerini elde ederler.

2014 yılından beri düzenlenen İnovaLİG’de 2016 yılında 761 firma yarıştı. TİM ve A.T. Kearnet tarafından yapılan analiz ve jüri üyelerinin incelemesi sonucu Asis Otomasyon Sistemleri A.Ş.  İnovasyon Döngüsünde 23. sırayı alarak kendi sektörünün inovasyon alanında lideri olduğunu bir kez daha kanıtlamıştır.  

Asis Otomasyon’un, icat ve inovasyon alanlarında kendini kanıtlamış bir firma olarak yalnızca akaryakıt sektöründe değil çeşitli sektörlere ait 19 ürün patenti ve tescili ve 34 adet ürün marka tescili bulunmaktadır. 

Bu haber 5566 kere okunmuştur.
En Son Eklenen Başlıklar
Avrupa’nın En Büyük Enerji Depolama Projesinde İlk Etap Tamamlandı... 08.10.2025
5G, Türkiye'nin enerji ve maden sektöründe sürdürülebilirliği artırarak maliyetleri düşürecek... 08.10.2025
PÜİS’’in 22. Olağan Genel Kurulu Ankara’da gerçekleştirildi... 08.10.2025
Koç Topluluğu’nun İklim Teknolojileri Hızlandırma Programı’na Başvurular Başladı... 08.10.2025
Enerjisa Üretim ve vgbe energy’den Hidroelektrikte Dijitalleşme Zirvesi... 08.10.2025
Cengiz Enerji Özbekistan’daki yeni santralinin finansman kapanışını tamamladı... 08.10.2025
Borsan Akıllı Bina Teknolojileri ve Elektrik Sektörünün Türkiye’deki En Önemli Buluşmasında Yerini Aldı... 08.10.2025
TREDER; Knorr-Bremse, Mobilite, LID işbirliğiyle Adana’da eğitim verdi... 08.10.2025
EIF 2025’e Enerji Sektörü Karar Vericilerinden Yoğun Katılım ... 08.10.2025
Siemens’ten Megawatt Çağı İçin Yeni Nesil Elektrikli Araç Şarj Sistemi SICHARGE FLEX... 08.10.2025
Aksa Enerji’nin 2026 yılında 10 Yeni Santrali 975 MW ile Ticari Faaliyete Geçiyor ... 08.10.2025
EPDK, LPG piyasası lisans yönetmeliğinde değişikliğe gitti... 08.10.2025
YEO Teknoloji ve ABD merkezli ECC Global’den yenilenebilir enerjide EPC-F çözümü için güç birliği... 08.10.2025

 

 

 

 
 
 
 

Copyright © 2015 - Tüm hakları saklıdır. EKONOMİ YAYINCILIK PAZR.SN.VE TİC.LTD.ŞTİ.