Haber Ekonomi


Haberler > Ekipman Başlıkları

Mercedes-Benz Türk A.Ş Genel Müdürlük Tesislerinde TEKSER imzası

Güncelleme :27.01.2017

Mercedes-Benz Türk A.Ş. Genel Müdürlük tesisleri içerisindeki akaryakıt istasyonunun yapım ihalesini alan Tekser, işi başarıyla tamamlamıştır.

 

Tekser A.Ş, akaryakıt istasyonlarına verdiği hizmetlerin yanı sıra, son yıllarda endüstriyel tesislerde de, akaryakıt tesisatı, tank-pompa otomasyonu, akaryakıt yönetim sistemleri konusunda da yoğun çalışmalar yapmaktadır.
 

Bu kapsamda son olarak, Mercedes-Benz Türk A.Ş. Genel Müdürlük tesisleri içerisindeki akaryakıt istasyonunun yapım ihalesini alan Tekser, işi başarıyla tamamlamıştır.
 

Tesise, şirket içi kullanımdaki ve üretimden çıkan yeni araçların yakıt ikmalinde kullanılacak olan iki adet dörder tabancalı Wayne Helix pompanın montajı yapılmıştır. Yanı sıra, tesisin jeneratör ve yangın sistemlerini besleyen tankların, Hectronic tank otomasyonu marifetiyle yakıt miktarlarının belirlenen seviyeye düştüğünde otomatik dolumunu başlatıp, % 85 seviyeye geldiğinde durduran ve her türlü emniyet koşullarını sağlayan sistem devreye alınmıştır. Aynı zamanda tüm sistemlerin mahallindeki ekranlardan kontrol ve yönetimi yapılırken, Hectronic Optivas yazılımı ile de, şirketin merkez otomasyon sisteminden takip edilebilmektedir. Tankların güvenliği ise SGB çift cidar tank kaçak algılama sistemi ile sağlanmaktadır.
 

Tüm bu işlemlerin yapımı sırasında, her türlü inşaat işleri de Tekser tarafından yapıldığı gibi, mevcut kanopinin de giydirmeleri yenilenmiştir. Kanopi altı aydınlatması, sektörümüzde lider dağıtım firmalarının akredite ettiği ve  beğeniyle kullanılan Ligthmaster led aydınlatma armatürleri ile yapılarak, mükemmel ve ekonomik bir aydınlatma sağlanmıştır. Kurulu bütün sistemlerin elektrik beslemesi ise Tekser tesislerinde özel proje bazlı dizayn ile üretilen elektrik ana dağıtım panosu ve yönetim sistemi tarafından sağlanmaktadır.
Bu konuda Tekser'i tercih eden Mercedes-Benz Türk A.Ş.'ye teşekkür ederiz.

 

 

Bu haber 5316 kere okunmuştur.
En Son Eklenen Başlıklar
Avrupa’nın En Büyük Enerji Depolama Projesinde İlk Etap Tamamlandı... 08.10.2025
5G, Türkiye'nin enerji ve maden sektöründe sürdürülebilirliği artırarak maliyetleri düşürecek... 08.10.2025
PÜİS’’in 22. Olağan Genel Kurulu Ankara’da gerçekleştirildi... 08.10.2025
Koç Topluluğu’nun İklim Teknolojileri Hızlandırma Programı’na Başvurular Başladı... 08.10.2025
Enerjisa Üretim ve vgbe energy’den Hidroelektrikte Dijitalleşme Zirvesi... 08.10.2025
Cengiz Enerji Özbekistan’daki yeni santralinin finansman kapanışını tamamladı... 08.10.2025
Borsan Akıllı Bina Teknolojileri ve Elektrik Sektörünün Türkiye’deki En Önemli Buluşmasında Yerini Aldı... 08.10.2025
TREDER; Knorr-Bremse, Mobilite, LID işbirliğiyle Adana’da eğitim verdi... 08.10.2025
EIF 2025’e Enerji Sektörü Karar Vericilerinden Yoğun Katılım ... 08.10.2025
Siemens’ten Megawatt Çağı İçin Yeni Nesil Elektrikli Araç Şarj Sistemi SICHARGE FLEX... 08.10.2025
Aksa Enerji’nin 2026 yılında 10 Yeni Santrali 975 MW ile Ticari Faaliyete Geçiyor ... 08.10.2025
EPDK, LPG piyasası lisans yönetmeliğinde değişikliğe gitti... 08.10.2025
YEO Teknoloji ve ABD merkezli ECC Global’den yenilenebilir enerjide EPC-F çözümü için güç birliği... 08.10.2025

 

 

 

 
 
 
 

Copyright © 2015 - Tüm hakları saklıdır. EKONOMİ YAYINCILIK PAZR.SN.VE TİC.LTD.ŞTİ.