Haber Ekonomi


Haberler > Otomotiv-Lastik Başlıkları

Brisa’ya Fenerbahçe Spor Kulübü’ne sunduğu destek için Gürsel Turizm’den Özel Teşekkür

Güncelleme :03.02.2017

Ulusal ve uluslararası çapta sporun en sağlam destekçileri arasında yer alan Brisa, Gürsel Turizm’in Fenerbahçe Spor Kulübü’nün kullanımına tahsis ettiği otobüsün lastik sponsoru oldu. Bu kapsamda Gürsel Turizm Yöneticileri Levent Birant ve Hürer Fethi Gündüz, Brisa Genel Müdürü Yiğit Gürçay’a Fenerbahçe futbolcularının imzasını taşıyan özel bir forma ile teşekkür ettiler.

 

Türkiye’nin lastik sektörü lideri Brisa, Türkiye’nin en büyük öğrenci ve personel servis şirketi Gürsel Turizm’in Fenerbahçe Spor Kulübü’ne tahsis ettiği otobüsün lastik sponsoru oldu. Yapılan iş birliği doğrultusunda Gürsel Turizm Yönetim Kurulu Başkanı Levent Birant ve Yönetim Kurulu Üyesi Hürer Fethi Gündüz, Brisa Genel Müdürü Yiğit Gürçay’la bir araya geldiler. Gürsel Turizm yöneticileri, Gürçay’a ismine özel hazırlanan ve Fenerbahçeli futbolcuların imzasını taşıyan forma ile teşekkür ettiler.

Bu anlamlı ziyaretten büyük memnuniyet duyduğunu ifade eden Brisa Genel Müdürü Yiğit Gürçay; “Şirketimiz kurulduğu ilk günden bu yana sporun sadık bir destekçisi ve bu adanmışlıkla hem ülkemizde hem de uluslararası arenada desteklerimiz sürüyor. Gürsel Turizm ile birlikte güçlerimizi birleştirerek ülkemizin önemli değerlerinden Fenerbahçe Spor Kulübü’nü desteklemek de bizler için gurur verici” şeklinde konuştu.

Bu haber 5381 kere okunmuştur.
En Son Eklenen Başlıklar
18. ‘Türkiye Enerji Sektöründe Birleşme ve Satın Almalar Raporu’nun sonuçları açıklandı... 26.01.2026
Rosatom, Çin’deki Tianwan NGS’nin Yeni Güç Ünitesi İçin İlk Yakıtı Teslim Etti... 26.01.2026
ABD petrol yaptırımlarıyla İran'ın ekonomik direncini kırmak istiyor... 26.01.2026
Mercedes-Benz Türk Yolların Standardını Belirlerken “Bu Sefer Bir Başka!” Diyor... 26.01.2026
“Planlı kesinti arıza değil, enerji sistemini güçlendiren yatırım demek”... 26.01.2026
Doğuş Holding’den 2030’a Yönelik Somut Emisyon Azaltım Hedefleri... 26.01.2026
Saytek 2026’da LPG ve Enerji Açılımıyla Büyümeyi Hedefliyor... 26.01.2026
Enerji filosuna yeni katılan "Yıldırım" İstanbul Boğazı'ndan geçti... 26.01.2026

 

 

 

 
 
 
 

Copyright © 2015 - Tüm hakları saklıdır. EKONOMİ YAYINCILIK PAZR.SN.VE TİC.LTD.ŞTİ.