Haber Ekonomi


Haberler > Akaryakıt Başlıkları

GO Runners Trabzon’da da iyilik peşinde koşmaya devam etti

Güncelleme :20.02.2017

İpragaz’ın geleneksel desteği ile koşulan 37. Uluslararası Trabzon Yarı Maratonu’na katılan GO Runners’ın iyilik peşindeki koşusu, hız kesmeden devam ediyor. Uluslararası yarışa yaklaşık 30 kişiyle katılan GO Runners, yine başarılı sonuçlar aldı.
 

37. Uluslararası Trabzon Yarı Maratonu, 19 Şubat Pazar günü geniş bir katılımla koşuldu. Uluslararası yarışın destekçileri arasında İpragaz ve GO da yer aldı. Renkli görüntülerle adeta festivale dönüşen yarışta yarı maratonun yanı sıra Halk Koşusu 22’nci kez, 10K ise 2’nci kez koşuldu. Uluslararası Maratonlar ve Yol Yarışları Birliği - AIMS üyesi olan organizasyonda, yarı maratona 500’ü aşkın lisanslı atlet katılırken, halk koşusu ve 10K koşusu ise her zamanki gibi büyük ilgi topladı.
 

GO Runners yine başarılara imza attı


İpragaz ve GO çatısı altındaki gönüllülerden oluşan ve kurulduğu ilk günden bu yana iyilik peşinde koşan GO Runners takımı da, 37. Uluslararası Trabzon Yarı Maratonu’na katıldı. Yaklaşık 30 kişilik kalabalık bir takım olarak bu uluslararası organizasyona katılan GO Runners, 10K koşusunda yarıştı. Her koşusunda STK’lara katkı sağlayan GO Runners üyeleri, bu sefer de adımlarını iyilik için attılar. Çeşitli kategorilerde önemli dereceler alan GO Runners takımı, 37. Uluslararası Trabzon Yarı Maratonu’nda da başarılara imza attı.

Vali ve Belediye Başkanı teşekkür etti


İpragaz Genel Müdürlük, Bölge ve Tesis çalışanlarından oluşan GO Runners takımında, Trabzon’da EVAS ve GO Bayilerinden birer kişi de yer aldı. 37. Uluslararası Trabzon Yarı Maratonu ödül töreninde konuşma yapan Trabzon Valisi Yücel Yavuz ve Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, konuşmalarında bu uluslararası yarışmaya gelenekselleşen katkılarından dolayı İpragaz’a ve GO’ya teşekkür ettiler.
 

 

Bu haber 3486 kere okunmuştur.
En Son Eklenen Başlıklar
Avrupa’nın En Büyük Enerji Depolama Projesinde İlk Etap Tamamlandı... 08.10.2025
5G, Türkiye'nin enerji ve maden sektöründe sürdürülebilirliği artırarak maliyetleri düşürecek... 08.10.2025
PÜİS’’in 22. Olağan Genel Kurulu Ankara’da gerçekleştirildi... 08.10.2025
Koç Topluluğu’nun İklim Teknolojileri Hızlandırma Programı’na Başvurular Başladı... 08.10.2025
Enerjisa Üretim ve vgbe energy’den Hidroelektrikte Dijitalleşme Zirvesi... 08.10.2025
Cengiz Enerji Özbekistan’daki yeni santralinin finansman kapanışını tamamladı... 08.10.2025
Borsan Akıllı Bina Teknolojileri ve Elektrik Sektörünün Türkiye’deki En Önemli Buluşmasında Yerini Aldı... 08.10.2025
TREDER; Knorr-Bremse, Mobilite, LID işbirliğiyle Adana’da eğitim verdi... 08.10.2025
EIF 2025’e Enerji Sektörü Karar Vericilerinden Yoğun Katılım ... 08.10.2025
Siemens’ten Megawatt Çağı İçin Yeni Nesil Elektrikli Araç Şarj Sistemi SICHARGE FLEX... 08.10.2025
Aksa Enerji’nin 2026 yılında 10 Yeni Santrali 975 MW ile Ticari Faaliyete Geçiyor ... 08.10.2025
EPDK, LPG piyasası lisans yönetmeliğinde değişikliğe gitti... 08.10.2025
YEO Teknoloji ve ABD merkezli ECC Global’den yenilenebilir enerjide EPC-F çözümü için güç birliği... 08.10.2025

 

 

 

 
 
 
 

Copyright © 2015 - Tüm hakları saklıdır. EKONOMİ YAYINCILIK PAZR.SN.VE TİC.LTD.ŞTİ.