Haber Ekonomi


Haberler > Ticari Araçlar Başlıkları

TEMSA, Almanya’da ‘Maraton’la Atağa Geçti

Güncelleme :22.03.2017

Türkiye’nin lider otobüs üreticisi TEMSA, Almanya pazarında güçlü adımlarla ilerliyor. TEMSA Berlin’de düzenlenen törenle; Berlin’de turizm taşımacılığında VIP hizmet veren öncü firmalardan olan ve Maraton yatırımları devam eden Diamond Drive’a aracını teslim etti. TEMSA Genel Müdürü Dinçer Çelik, “Önümüzdeki dönemde Almanya yollarında çok daha fazla sayıda Maraton göreceğiz” dedi.
 
 

Kendi markası ile otobüs ve midibüs segmentinde üretim ve ihracat yapan TEMSA, Almanya pazarındaki konumunu güçlendirecek adımlar atmaya devam ediyor. Almanya yollarında araç sayısı 800’e ulaşan TEMSA, Maraton aracının teslimini Berlin’de gerçekleştirdi.
 
TEMSA, iddialı olduğu Coach segmentinde kendini kanıtlamış ürünler HD ve MD’nin yanı sıra Maraton ile de 2017 yılında pazarda önemli bir oyuncu olacağını gösterdi.
 
Berlin’de turizm taşımacılığı alanında VIP hizmet veren ve bölgenin öncü firmalarından olan Diamond Drive firmasına gerçekleştirilen teslimat için Berlin Teknik Müzesi’nde çok sayıda misafirin katılımıyla tören düzenlendi. Törende konuşan TEMSA Genel Müdürü Dinçer Çelik, Maraton’un Türkiye’de 8 ayda 100 adetlik satış rakamına ulaştığını söyledi.

Almanya’nın TEMSA için gelecek vadeden ve büyüme fırsatları sunan önemli bir pazar olduğunu kaydeden Dinçer Çelik, “Bu sebeple pazara yönelik motivasyonumuz da oldukça yüksek. Bu kapsamda Maraton araçlarımızın teslimatını, Avrupa pazarındaki payımızı büyütme yolunda önemli adımlardan biri olarak değerlendiriyoruz. Turizm taşımacılığında öncü bir kuruluş olan Diamond Drive firmasının süregelen işbirliğimiz çerçevesinde Maraton yatırımlarına devam etmesi, müşteri memnuniyetinin ve araç kalitemizin bir göstergesi olması sebebiyle bizleri mutlu etti. Maraton’un kısa sürede Almanya’daki taşımacıların en çok tercih ettiği araç olacağına inanıyoruz. Önümüzdeki dönemde Almanya yollarında çok daha fazla sayıda Maraton göreceğiz” dedi.

Maraton’un Türkiye liginde BJK, GS ve Başakşehir takımlarını taşıdığını hatırlatan Dinçer Çelik, “Almanya’da da Bundesliga’da sponsorluk planlarımız var” diye konuştu.
Diamond Drive firmasının sahibi Nurettin Çağman ise; TEMSA otobüsleri ile VIP transferde yeni bir dönem başlatacaklarını söyleyerek, Maraton’la birlikte Almanya’daki diğer taşımacıların da kısa sürede TEMSA’nın üretim ve araç kalitesinin farkına varacağını ifade etti.

 

Bu haber 3870 kere okunmuştur.
En Son Eklenen Başlıklar
OPET ve Yapı Kredi iş birliğiyle UTTS akaryakıt ödemelerinde otomatik ödeme dönemi başlıyor... 22.08.2025
Astor Enerji yılın ilk yarısında güçlü performansıyla öne çıktı... 22.08.2025
Kaçak Elektrik Denetimine Silahlı Müdahale... 22.08.2025
Aksa Doğalgaz, izinsiz kazıların yarattığı risklere dikkat çekiyor... 22.08.2025
OPET Apeksa İstasyonu, Sakarya’da hizmete açıldı... 22.08.2025
Alışan’da Güneş Enerjisi Dönemi Başladı ... 22.08.2025
Rosatom, Akkuyu Nükleer Güç Santrali'nin Dördüncü Güç Ünitesi’ne Ait Reaktörün Kontrol Montajına Başladı... 22.08.2025

 

 

 

 
 
 
 

Copyright © 2015 - Tüm hakları saklıdır. EKONOMİ YAYINCILIK PAZR.SN.VE TİC.LTD.ŞTİ.