Haber Ekonomi


Haberler > Ticari Araçlar Başlıkları

Temsa, Madrid FIAA 2017´ye 4 araçla katıldı

Güncelleme :29.05.2017

 TEMSA, 23-26 Mayıs´ta İspanya´nın Madrid kentinde düzenlenen ve sektörün en büyük üretici firmalarını buluşturan Uluslararası Otobüs ve Ticari Araç Fuarı FIAA 2017´ye katıldı. TEMSA iki yılda bir gerçekleştirilen FIAA 2017´de MD7, MD9, HD12 ve Maraton VIP araçlarını sergiledi

 

TEMSA, iki yılda bir sektörün önde gelen üreticilerini bir araya getiren Uluslararası Otobüs Ve Ticari Araç Fuarı FIAA 2017´ye bu yıl 4 araçla katıldı. TEMSA bu yıl fuarda MD7, MD 9, HD 12 ve Maraton VIP model araçlarını tanıttı. 13 ülkeden 128 önde gelen şirketin katılımıyla düzenlenen fuar 23-26 Mayıs tarihleri arasında İspanya´nın Madrid kentinde gerçekleşti.

Fuarda araçların tanıtım etkinliğine TEMSA Uluslararası Satış Direktörü Acar Kocaer, Pazarlama ve Uluslararası Satış Bölge Müdürü Pekiner Cihan katıldı. Yurtdışındaki sektörel gelişmeleri yakından takip ettiklerini vurgulayan TEMSA Uluslararası Satış Direktörü Acar Kocaer, "FIAA gibi uluslararası fuarlar müşterilerimiz ihtiyaçlarını ve geri dönüşlerini almamız açısından çok önemli. Buradan aldığımız bildirimler ile müşterilerimizi odağımıza alarak yaptığımız analizlerle araçlarımızın özelliklerini daha da geliştiriyoruz" dedi.

Geniş ve kaliteli ürün gamıyla müşteri ihtiyaçlarına hızlı çözümler ürettiklerini söyleyen Acar Kocaer, halen 66 ülkeye ihracat yapan TEMSA´nın yeni pazarlara girmeye devam edeceğini belirtti. FIAA 2017´de TEMSA markalı araçların büyük ilgi gördüğünü belirten Kocaer, geniş katılımlı fuarların yeni pazarlara açılmada büyük katkı sağladığını ifade etti.

 

Bu yıl Madrid kentinde gerçekleştirilen FIAA 2017´de yol güvenliği konularındaki gelişmeler, yolcu güvenliği, sürdürülebilir ulaşım, araçların tasarımı ve konforlarındaki iyileşmeler, teknolojik gelişmeler ziyaretçilerle paylaşıldı.

 

Bu haber 3462 kere okunmuştur.
En Son Eklenen Başlıklar
OPET ve Yapı Kredi iş birliğiyle UTTS akaryakıt ödemelerinde otomatik ödeme dönemi başlıyor... 22.08.2025
Astor Enerji yılın ilk yarısında güçlü performansıyla öne çıktı... 22.08.2025
Kaçak Elektrik Denetimine Silahlı Müdahale... 22.08.2025
Aksa Doğalgaz, izinsiz kazıların yarattığı risklere dikkat çekiyor... 22.08.2025
OPET Apeksa İstasyonu, Sakarya’da hizmete açıldı... 22.08.2025
Alışan’da Güneş Enerjisi Dönemi Başladı ... 22.08.2025
Rosatom, Akkuyu Nükleer Güç Santrali'nin Dördüncü Güç Ünitesi’ne Ait Reaktörün Kontrol Montajına Başladı... 22.08.2025

 

 

 

 
 
 
 

Copyright © 2015 - Tüm hakları saklıdır. EKONOMİ YAYINCILIK PAZR.SN.VE TİC.LTD.ŞTİ.