Haber Ekonomi


Haberler > LPG Başlıkları

Vaillant, hava durumu bültenleri ile evlerdeki konforu artıracak

Güncelleme :13.09.2017

Vaillant Türkiye, “Evimin Konforu” olarak belirlenen yeni marka sloganı paralelinde; NTV, Habertürk ve Bloomberg televizyon ve radyolarının hava durumu bültenlerine 1 Eylül’den itibaren sponsor olacak.  Üstün kaliteli, tasarruflu ürünleri ve servis hizmetleriyle evlere konfor getiren Vaillant; tüketicilere, hava durumunu bilerek hayatı planlama konforunu da yaşatacak.

 

Marka sloganını “Evimin Konforu” olarak yenileyen ve bireylerin hayatına konfor katmak için çalışan Vaillant Türkiye, 1 Eylül’den itibaren televizyon ve radyolarda yayınlanan hava durumu programlarına yapacağı sponsorlukla, evlerdeki konforu artıracak.  

Hava durumunu öğrenmenin hayata konfor kattığını söyleyen Vaillant Türkiye Pazarlama Direktörü Hazım Bumin şu açıklamayı yaptı: “Kurulduğumuz günden bu yana tüketicilerimizi dinliyoruz. Yeni marka sloganımız ‘Evimin Konforu’nu, aralarında Türkiye’nin de olduğu 5 pazarda tüketicilerimizi dinleyerek belirledik. Tüketicilerimiz evde kendilerini mümkün olduğunca rahat ve konforlu hissetmek istiyor. Biz de konfor uzmanlığımızı; üstün kalitemiz, sürdürülebilirlik felsefemiz, doğayı koruma prensibimiz, yüksek verimlilik vaadimiz, tasarruflu ürünlerimiz ve servis hizmetlerimizle sergiliyoruz. Müşterilerimizin yaşam kalitesini yükseltmek için çalışıyoruz. Bu sponsorluğumuzla, tüketicilerimize iki konforu bir arada sunmaktan mutluluk duyuyoruz.”

 

Bu haber 3602 kere okunmuştur.
En Son Eklenen Başlıklar
Avrupa’nın En Büyük Enerji Depolama Projesinde İlk Etap Tamamlandı... 08.10.2025
5G, Türkiye'nin enerji ve maden sektöründe sürdürülebilirliği artırarak maliyetleri düşürecek... 08.10.2025
PÜİS’’in 22. Olağan Genel Kurulu Ankara’da gerçekleştirildi... 08.10.2025
Koç Topluluğu’nun İklim Teknolojileri Hızlandırma Programı’na Başvurular Başladı... 08.10.2025
Enerjisa Üretim ve vgbe energy’den Hidroelektrikte Dijitalleşme Zirvesi... 08.10.2025
Cengiz Enerji Özbekistan’daki yeni santralinin finansman kapanışını tamamladı... 08.10.2025
Borsan Akıllı Bina Teknolojileri ve Elektrik Sektörünün Türkiye’deki En Önemli Buluşmasında Yerini Aldı... 08.10.2025
TREDER; Knorr-Bremse, Mobilite, LID işbirliğiyle Adana’da eğitim verdi... 08.10.2025
EIF 2025’e Enerji Sektörü Karar Vericilerinden Yoğun Katılım ... 08.10.2025
Siemens’ten Megawatt Çağı İçin Yeni Nesil Elektrikli Araç Şarj Sistemi SICHARGE FLEX... 08.10.2025
Aksa Enerji’nin 2026 yılında 10 Yeni Santrali 975 MW ile Ticari Faaliyete Geçiyor ... 08.10.2025
EPDK, LPG piyasası lisans yönetmeliğinde değişikliğe gitti... 08.10.2025
YEO Teknoloji ve ABD merkezli ECC Global’den yenilenebilir enerjide EPC-F çözümü için güç birliği... 08.10.2025

 

 

 

 
 
 
 

Copyright © 2015 - Tüm hakları saklıdır. EKONOMİ YAYINCILIK PAZR.SN.VE TİC.LTD.ŞTİ.