Haber Ekonomi


Haberler > Akaryakıt Başlıkları

Kadoil, çocukların geleceği için tüm enerjisiyle koştu

Güncelleme :19.11.2017

 'Çocuklar İçin Koş' temasıyla geçtiğimiz hafta sonu düzenlenen 39’uncu   İstanbul Maratonu’nda TOÇEV ile gerçekleştirdiği işbirliği kapsamında Kadoil, TOÇEV ile birlikte çocukların geleceği için koştu. 

Kadoil gerçekleştirdiği sosyal sorumluluk ve sponsorluk projeleri ile çevre, eğitim ve spor konularında desteğini tüm hızı ile sürdürüyor. 

'Çocuklar İçin Koş' temasıyla geçtiğimiz hafta sonu düzenlenen 39’uncu   İstanbul Maratonu’nda TOÇEV ile gerçekleştirdiği işbirliği kapsamında Kadoil, TOÇEV ile birlikte çocukların geleceği için koştu. 

Kurumsal sosyal sorumluluk bilinciyle hareket eden Kadoil çalışanları, gönüllü olarak 39'uncu İstanbul Maratonu’nda TOÇEV için tüm enerjileriyle koştu. 23 yıldır “Okumak her çocuğun hakkıdır” sloganıyla çocukların hayatın değiştiren TOÇEV yararına maratonda ter döken Kadoil çalışanları, çocukların eğitimine destek verilmesi için farkındalık yaratılmasına katkıda bulundu. 

Çocukların eğitimi için sosyal sorumluluk projeleri sürecek

Kadoil Genel Müdür Yardımcısı Altuğ Teközgen: ‘’Çocuklarla ilgili farkındalık oluşması gereken konulara dikkat çekmeyi amaçlayan projelerde kurumsal sosyal sorumluluk bilinciyle yer alarak çocuklarımızın eğitimine katkı sunmayı amaçlıyoruz. TOÇEV için koşan tüm çalışanlarımızı bu sorumlu ve örnek davranışlarından dolayı kutluyorum. Eğitim ile ilgili sosyal sorumluluk projelerine önem veriyoruz, bu kapsamda gerçekleştireceğimiz sosyal sorumluluk projeleri ile çocuklarımızın eğitimine katkı sağlamayı hedefliyoruz.  Sosyal sorumluluk adı altında tüm Türkiye’ye yayacağımız projeler geliştirmeyi sürdüreceğiz.’’ diye konuştu.

TOÇEV yararına koşan Kadoil çalışanlarını bu sorumlu davranışlarından dolayı kutlayan TOÇEV Genel Müdürü Bade Takazoğlu: ‘’Okumaya muhtaç çocuklarımız için farkındalık yaratmak adına maratonda bizimle birlikte koşan ve bağışçı olarakTOÇEV’e destek veren Kadoil çalışanlarına teşekkür ederiz.” ifadelerini kullandı.

Bu haber 2606 kere okunmuştur.
En Son Eklenen Başlıklar
OPET ve Yapı Kredi iş birliğiyle UTTS akaryakıt ödemelerinde otomatik ödeme dönemi başlıyor... 22.08.2025
Astor Enerji yılın ilk yarısında güçlü performansıyla öne çıktı... 22.08.2025
Kaçak Elektrik Denetimine Silahlı Müdahale... 22.08.2025
Aksa Doğalgaz, izinsiz kazıların yarattığı risklere dikkat çekiyor... 22.08.2025
OPET Apeksa İstasyonu, Sakarya’da hizmete açıldı... 22.08.2025
Alışan’da Güneş Enerjisi Dönemi Başladı ... 22.08.2025
Rosatom, Akkuyu Nükleer Güç Santrali'nin Dördüncü Güç Ünitesi’ne Ait Reaktörün Kontrol Montajına Başladı... 22.08.2025

 

 

 

 
 
 
 

Copyright © 2015 - Tüm hakları saklıdır. EKONOMİ YAYINCILIK PAZR.SN.VE TİC.LTD.ŞTİ.