Haber Ekonomi


Haberler > Ekipman Başlıkları

Turpak Petrol Ofisi Bayi Toplantısında ilgi odağıydı

Güncelleme :25.11.2017

 17-19 Kasım tarihleri arasında Antalya’da gerçekleştirilen Petrol Ofisinin bayi toplantısına katılan Turpak, Taşıt tanıma Sistemleri, Yazar Kasa ve Cpt İstasyon uygulamalarını tanıttı

Petrol Ofisinin 17-19 Kasım tarihleri arasında Antalya’da gerçekleştirdiği bayi toplantısına Turpak; Taşıt tanıma Sistemleri, Yazar Kasa ve Cpt İstasyon uygulamasını tanıttığı standı ile katılım gerçekleştirdi. 

Petrol Ofisi CEO’su Selim ŞİPER’in Biz Birlikte Güçlüyüz sloganı ile yaptığı açılış konuşması ile başlayan toplantı çok sayıda katılımcının iştirak ettiği bayiler tarafından büyük ilgi ile karşılandı.

 Sektörün Pompa ve Tank Otomasyon sistemlerinin en büyük tedarikçisi Turpak A.Ş. , Wireless Taşıt tanıma teknolojilerini Petrol Ofisi bayilerine tanıtarak takdir ve beğeni topladı.

2.000’ den fazla istasyonda kullanılan Turpak Wireless Taşıt Tanıma Teknolojileri, pompa değişimlerinde masraf yapılmadan tekrar kullanıma imkan sağlayarak, istasyon işletme ve servis maliyetlerinin düşürülmesinde önemli fayda sağlamaktadır.    

Turpak tarafından geliştirilen, hem IOS hem de ANDROID tabanlı cep telefonlarında kullanılabilen CPT istasyon uygulaması, bayi toplantısına özel olarak Petrol Ofisi kullanıcıları için ücretsiz kullanıma açılmıştır. Cpt istasyon uygulaması ile istasyon yetkililerinin bulundukları her yerden satışlarını ve stoklarını kontrol edebiliyor olması katılımcılar tarafından memnuniyetle karşılandı. 

2 gün süren buluşmada Turpak standını ziyaret eden Petrol Ofisi yetkilileri Turpak ürün ve hizmetlerinden duydukları memnuniyetlerini ilettiler. 

 

Bu haber 4103 kere okunmuştur.
En Son Eklenen Başlıklar
MINI, Ultra Maraton Yüzücüsü Aysu Türkoğlu’nun Sınır Tanımayan Yolculuğuna Eşlik Ediyor... 25.11.2025
TPAO'nun Batman, Mardin ve Şırnak'ta petrol arama ruhsat süreleri uzatıldı... 25.11.2025
Aksa Enerji, Burkina Faso’da 20 Yıllık Elektrik Satış Anlaşması İmzaladı... 25.11.2025
Çoruh EDAŞ, Zorlu Kış Şartlarına Karşı Sahada Önlemlerini Aldı... 25.11.2025
Üçay Mühendislik’ten Sıfır Karbon Binalar İçin Entegre Enerji Çözümleri... 25.11.2025
OSD, Uluslararası Motorlu Taşıt Üreticileri Birliği - OICA Konseyi’ne Seçildi!... 25.11.2025
Tırsan, Logitrans 2025’te de sektör ile buluştu... 25.11.2025
EN YAKIT araç şarj sektöründe 2026’da çıtayı yükseltecek... 25.11.2025
Türkiye, 2026 Enerji Depolama Dönüşümüne Hazırlanıyor... 25.11.2025
Bakan Bayraktar, YEKA-GES yarışmaları 400 milyon dolara eşdeğer ... 25.11.2025
IEA Başkanı Birol: Enerji güvenliğinde en büyük risk kritik minerallerde... 25.11.2025
EPDK, lisanssız elektrik üretim yönetmeliğinde değişiklik yaptı... 25.11.2025
Otokar, 11. Busworld Türkiye'nin Diamond ve Basın Yemeği Sponsoru oldu ... 25.11.2025

 

 

 

 
 
 
 

Copyright © 2015 - Tüm hakları saklıdır. EKONOMİ YAYINCILIK PAZR.SN.VE TİC.LTD.ŞTİ.