Haber Ekonomi


Haberler > Lojistik Başlıkları

Setur, Skalite Ödülleri’nde Yılın Seyahat Acentesi Ödülü’nü kazandı

Güncelleme :07.12.2017

Bu yıl 20. kez düzenlenen ve “Her Şeye Rağmen” konseptiyle gerçekleştirilen 2017 Skalite Ödülleri’nde “Yılın Seyahat Acentesi” Setur oldu.
 

Turizm sektörünün en prestijli ödüllerinden olan Skal International İstanbul Kulübü Skalite Ödülleri sahiplerini buldu. Bugüne kadar farklı kategorilerde pek çok kez Skalite ödülü kazanarak kalitesini kanıtlamış olan Setur, Skalite 2017’de “Yılın Seyahat Acentesi” ödülünü aldı.

Wyndham Grand İstanbul Levent Hotel'de yapılan ödül töreninde Setur adına ödülü, Skal İstanbul Yönetim Kurulu Başkanı Sn. Fatma Bahar Birinci ve Sayman Üyesi Sn. Yusuf Can Arınel’in elinden Setur Turizm Müdürü Sn. Oktay Temeller aldı.

Dünya turizm profesyonellerinin küresel turizmi ve arkadaşlığı yaymaya çalıştığı uluslararası en yaygın ve en eski turizm sivil toplum örgütü olan Skal, bugün yaklaşık 89 ülkede, 500 kulüp ve 17.000 üye ile temsil edilmektedir.

Skal International’ın yapılanması içinde en büyük kulübü olan Skal International İstanbul Kulübü'nün düzenlediği ödül töreninin bu yılki konsepti ‘Her Şeye Rağmen’ olarak belirlendi. Kriterlere uygun olan kurum ve kişiler kendilerini aday gösterdikleri gibi, Skal üyelerinin de bu kriterlere uygun aday belirlemeleri istendi. İstanbul Skal Kulübü Yönetim Kurulu ve Skal İstanbul Kulübü geçmiş dönem başkanlarından oluşan jüri tarafından gerçekleşen ön elemeden sonra, finale kalan adayların oylaması Skal üyeleri tarafından Skalite 2017 gecesinde canlı olarak yapıldı.

Bu haber 6529 kere okunmuştur.
En Son Eklenen Başlıklar
OPET ve Yapı Kredi iş birliğiyle UTTS akaryakıt ödemelerinde otomatik ödeme dönemi başlıyor... 22.08.2025
Astor Enerji yılın ilk yarısında güçlü performansıyla öne çıktı... 22.08.2025
Kaçak Elektrik Denetimine Silahlı Müdahale... 22.08.2025
Aksa Doğalgaz, izinsiz kazıların yarattığı risklere dikkat çekiyor... 22.08.2025
OPET Apeksa İstasyonu, Sakarya’da hizmete açıldı... 22.08.2025
Alışan’da Güneş Enerjisi Dönemi Başladı ... 22.08.2025
Rosatom, Akkuyu Nükleer Güç Santrali'nin Dördüncü Güç Ünitesi’ne Ait Reaktörün Kontrol Montajına Başladı... 22.08.2025

 

 

 

 
 
 
 

Copyright © 2015 - Tüm hakları saklıdır. EKONOMİ YAYINCILIK PAZR.SN.VE TİC.LTD.ŞTİ.