Haber Ekonomi


Haberler > Akaryakıt Başlıkları

II. Dönem 4. GO Bayi Konseyi İstanbul’da toplandı

Güncelleme :25.12.2017

Türkiye akaryakıt sektörünün yenilikçi markası GO, Bayi Konseyi’nin ikinci döneminin dördüncü toplantısını gerçekleştirdi. 21 Aralık 2017 Perşembe günü İstanbul Swissotel The Bosphorus’ta gerçekleştirilen GO Bayi Konseyi’nde, ulusal ve global pazar ile ilgili gelişmeler de ele alındı.
 

İpragaz CEO’su Eyüp Aratay, Genel Müdür Yardımcıları Cem Deniz, Nuri Büyükmirza ve Can Toydemir ile Otomotiv Yakıtları Satış Grup Müdürü Özgür Selvi’nin ev sahipliğinde gerçekleştirilen konseye, GO bayilerini temsilen; Kurtoğlu Petrol, ALT Petrol, Ayazoğlu Petrol, Alican Dağlıgil Petrol, İrz Petrol, Buspet Petrol, Şirikçiler Petrol, Delen Petrol, Dersim Petrol ve Sarıbudak Petrol bayileri katıldılar.


İpragaz CEO’su Eyüp Aratay’ın konuşmasıyla başlayan GO Bayi Konseyi’nde, daha sonra ekonomist Haluk Bürümcekçi ulusal ve küresel piyasalarla ilgili değerlendirmelerde bulundu. Konseyde sonrasında “Otomotiv Yakıtları Pazar Değerlendirmesi”, “Genel Değerlendirme” ve GO’nun 5’inci yaşına girerken EFQM Mükemmelikte Yetkinlik Tanıma Programı değerlendirmesinde 5 Yıldız ile tam not aldığı “Mükemmellik Süreci” başlıkları ele alındı.


İpragaz’da Eyüp Aratay ile başlayan yeni döneme ilişkin “Yeni Yapılanma ve Hedef” paylaşımının da gerçekleştirildiği GO Bayi Konseyi’nde “Satış Geliştirme Süreçleri”, “Pazarlama Süreçleri” ve “Mühendislik Süreçleri” başlıklı oturumlar gerçekleştirildi. Konsey, geleneksel şekilde “GO Bayi Önerileri” bölümü ile son buldu. İkinci dönemin son konseyi, bayilere katkılarından ötürü ödüllerinin verilmesiyle tamamlandı.


“Bu yeni dönemde bayilerimizle birlikte büyüyeceğiz”


Türkiye akaryakıt sektöründe öne çıkardığı BADO – Bayi dostu yaklaşımı ile öncülük eden GO, yönetimsel süreçlerde verdiği söz hakkı ve adil kar paylaşımı gibi ayrıcalıklarıyla da fark yaratıyor. İpragaz’ın üçüncü döneminde GO’nun da yeni hedeflerine değinen İpragaz CEO’su Eyüp Aratay, “GO ailesi olarak, bayilerimizle birlikte büyüyeceğiz. Bayilerimizle güç birliği, fikir birliği içinde yeni ve daha büyük başarılara imza atacağız” açıklamasında bulundu.


GO Bayi Konseyleri’nde II. Dönem tamamlandı, III. Döneme girildi


İpragaz’ın 3’ncü döneme girdiği yıl GO Bayi Konseyi de, gerçekleştirilen bu son toplantıyla birlikte 3’ncü döneme girdi. III. Dönem GO Bayi Konseyi’nin ilk toplantısı, seçilen yeni bayi temsilcileriyle birlikte 2018 yılında yapılacak.

 

Bu haber 3081 kere okunmuştur.
En Son Eklenen Başlıklar
Avrupa’nın En Büyük Enerji Depolama Projesinde İlk Etap Tamamlandı... 08.10.2025
5G, Türkiye'nin enerji ve maden sektöründe sürdürülebilirliği artırarak maliyetleri düşürecek... 08.10.2025
PÜİS’’in 22. Olağan Genel Kurulu Ankara’da gerçekleştirildi... 08.10.2025
Koç Topluluğu’nun İklim Teknolojileri Hızlandırma Programı’na Başvurular Başladı... 08.10.2025
Enerjisa Üretim ve vgbe energy’den Hidroelektrikte Dijitalleşme Zirvesi... 08.10.2025
Cengiz Enerji Özbekistan’daki yeni santralinin finansman kapanışını tamamladı... 08.10.2025
Borsan Akıllı Bina Teknolojileri ve Elektrik Sektörünün Türkiye’deki En Önemli Buluşmasında Yerini Aldı... 08.10.2025
TREDER; Knorr-Bremse, Mobilite, LID işbirliğiyle Adana’da eğitim verdi... 08.10.2025
EIF 2025’e Enerji Sektörü Karar Vericilerinden Yoğun Katılım ... 08.10.2025
Siemens’ten Megawatt Çağı İçin Yeni Nesil Elektrikli Araç Şarj Sistemi SICHARGE FLEX... 08.10.2025
Aksa Enerji’nin 2026 yılında 10 Yeni Santrali 975 MW ile Ticari Faaliyete Geçiyor ... 08.10.2025
EPDK, LPG piyasası lisans yönetmeliğinde değişikliğe gitti... 08.10.2025
YEO Teknoloji ve ABD merkezli ECC Global’den yenilenebilir enerjide EPC-F çözümü için güç birliği... 08.10.2025

 

 

 

 
 
 
 

Copyright © 2015 - Tüm hakları saklıdır. EKONOMİ YAYINCILIK PAZR.SN.VE TİC.LTD.ŞTİ.