Haber Ekonomi


Haberler > Akaryakıt Başlıkları

Alpet yeni istasyonunu Amasya’da açtı

Güncelleme :19.03.2018

 Altınbaş Holding’in Türkiye ve KKTC akaryakıt dağıtımı alanında faaliyet gösteren markası Alpet, yeni istasyonunu Amasya’da açtı. Bu yıl 450 bayiye ulaşma hedefi ile çalışmalarına hız veren Alpet, Türkiye’deki ağını genişletmeyi sürdürüyor.

Akaryakıt sektöründe istikrarlı büyümesini sürdüren Alpet, yeni bayi yatırımını Amasya’da gerçekleştirdi. Alpet Amasya Ilgın Petrol açılışına Alpet üst yönetiminin yanı sıra Amasya Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Murat Kırlangıç ve Amasya Belediye Başkan Yardımcısı Sercan Güner de katılım sağladı. Yatırımlarıyla adından söz ettirmeye devam eden Alpet, teknolojik ve modern altyapısı ile büyümesini sürdürüyor. 

Alpet Ilgın Petrol’ün açılışında değerlendirmelerde bulunan Alpet CEO’su Ali Murat Yeşilyurt, “1997’de yola çıkarken duyduğumuz heyecanla ve azimle çalışmalarımıza hız kesmeden devam ediyoruz. Bugüne kadar gösterdiğimiz tüm başarıların arkasında bayilerimizin sergilediği özveri dolu emek var. Önümüzdeki dönemde de bayilerimizle oluşturduğumuz bu sinerjiden güç alarak, daha kararlı adımlar atacağız’’ dedi.

Alpet Ailesine  katılarak büyümelerine  katkı sağlayan Ilgın Petrol’e teşekkürlerini sunan Ali Murat Yeşilyurt, yatırımlarını yıl sonuna kadar  hız kesmeden sürdüreceklerini  ve Alpet Ailesini daha da genişleteceklerini vurguladı. 

Açılışta konuşan Alpet Pazarlama ve İletişim Müdürü Burçak Ersever de Alpet bayrağı altında ilk istasyon açılışı heyecanını yaşadığını belirtirken, 2018’de Alpet’in bayii iletişimine odaklandığını ve Alpet bayisi olmanın ayrıcalığını Alpet bayilerine ve bayi adaylarına hissettireceklerinin altını çizdi.

Ilgın Petrol Bayisi Alper Öksüz ise Alpet Saha Müdürü Atilla Ekşi ve Karadeniz Bölge Müdürü Bahadır Ahlatçı’nın olumlu ve yapıcı yaklaşımlarının ve sıcakkanlılıklarının, Alpet’i tercih etmelerinde önemli rol oynadığını vurguladı. Altınbaş Ailesi’nin gücünü ve sıcaklığını yeni bayi olmalarına rağmen en baştan itibaren hissettiklerini de dile getirdi. 

Alper Öksüz; “İstasyonlarımızda akaryakıt kadar akaryakıt dışı satışlarında öneminin sürekli düşen karlılıklarla arttığını gözlemliyoruz. Bu yüzden bu konuya çok önem veriyoruz. 24 saat açık yegane perakende noktası olan istasyonlarımızda 24 saat hizmet veren restoran ve marketimiz mevcut. Akaryakıt sektöründe Öksüz Petrol, Ilgın Petrol, Alp Cem Petrol olarak farklı Akaryakıt dağıtım firmalarının bayraklarını taşıyan 5 istasyonumuz var. Ailemizin 30 yılı aşan sektör tecrübesiyle istasyonlarda çalışan personellerimizi müşteri hizmet adımları konusunda eğitmenin ilk hedefimiz olan müşteri memnuniyeti için ne kadar önemli olduğunun bilincindeyiz. Bu eğitimlerimize ek olarak SEÇ-G eğitimlerini de rutin olarak veriyoruz” şeklinde konuştu.

 

Bu haber 4003 kere okunmuştur.
En Son Eklenen Başlıklar
OPET ve Yapı Kredi iş birliğiyle UTTS akaryakıt ödemelerinde otomatik ödeme dönemi başlıyor... 22.08.2025
Astor Enerji yılın ilk yarısında güçlü performansıyla öne çıktı... 22.08.2025
Kaçak Elektrik Denetimine Silahlı Müdahale... 22.08.2025
Aksa Doğalgaz, izinsiz kazıların yarattığı risklere dikkat çekiyor... 22.08.2025
OPET Apeksa İstasyonu, Sakarya’da hizmete açıldı... 22.08.2025
Alışan’da Güneş Enerjisi Dönemi Başladı ... 22.08.2025
Rosatom, Akkuyu Nükleer Güç Santrali'nin Dördüncü Güç Ünitesi’ne Ait Reaktörün Kontrol Montajına Başladı... 22.08.2025

 

 

 

 
 
 
 

Copyright © 2015 - Tüm hakları saklıdır. EKONOMİ YAYINCILIK PAZR.SN.VE TİC.LTD.ŞTİ.