Haber Ekonomi


Haberler > Ticari Araçlar Başlıkları

Tur Transit ve Tırsan 40 Yıllık İş Birliklerini Güçlendirmeye Devam Ediyor

Güncelleme :18.11.2020

 Güvenilir  lider  Tırsan,  fiziki  teslimat  törenlerine  salgına  karşı  tüm  önlemleri  alarak  son sürat devam ediyor. Lojistik sektörünün öncü kuruluşlarından Tur Transit Lojistik, treyler yatırımlarında  her  zaman olduğu gibi  yine Tırsan’ı  tercih etti.  Firma,  yapmış olduğu son yatırım ile birlikte filosuna 50 Tırsan Tenteli Perdeli Multi Ride treyler katarak, Tırsan araç sayısını 300’e yükseltti.

Treyler   sektörünün   güvenilir   lideri   Tırsan,   birincil   önceliği   tam   müşteri   memnuniyeti   ile müşterilerinin ihtiyaçları doğrultusunda geliştirdiği en geniş ürün  gamıyla, lojistik firmalarının ilk tercihi olmaya devam ediyor. Tur Transit Lojistik’in İstanbul’da bulunan garajında gerçekleştirilen teslimat törenine; Tur Transit Lojistik İcra Kurulu Başkanı Şebnem Zeybek, Finans Direktörü Melis Yüksel, Operasyon Direktörü Melih Atabek, Satış Direktörü Onur Atabek, Proje Kargo Direktörü Serdar  Atabek,  Tırsan  Treyler  Satış  Koordinatörü  Ertuğrul  Erkoç  ve Satış  Yönetඈcඈsඈ  Orkun Demir katılım gösterdi.

Treyler Filomuzu, 40 Yıldır Tırsan İle Güçlendiriyoruz

Teslimat  töreninde  açıklamalarda  bulunan  Tur  Transit  Lojistik  İcra  Kurulu  Başkanı  Şebnem Zeybek, Tırsan ile 40 yıldır devam eden güçlü iş birliklerine dikkat çekerek, “ Tırsan’ın kalitesinden çok memnun olduğumuz için 1980 yılından bu yana filomuzda, Tırsan araçlarını tercih ediyoruz.  Özellikle  diğer  bir  önemli  tercih  nedenimiz  ise  Tırsan’ın  yurt  dışında  inovasyon  alanında  elde etmiş olduğu büyük başarılarıdır” dedi.  Tur  Transit  Lojistik’in  faaliyetleri  hakkında  bilgi  veren  Zeybek,  “Firmamız,  Dünya  ticaretinde tedarik  zincirinin  en  sağlam  halkası  olma  yolunda  hedefleri  doğrultusunda  başarılı  şekilde ilerlemektedir. Tur Transit Lojistik olarak Almanya ve Romanya’daki firma ve depolarımız, Trieste ve Sete limanlarındaki irtibat ofislerimiz ile müşterilerimize; kara, hava, deniz yolu, ağır nakliye ve proje taşımacılığı, rulo sac taşımacılığı ve intermodal taşımacılık alanlarında hizmet vermekteyiz. Tırsan araçları, vermiş olduğumuz tüm lojistik hizmetlerimizde en büyük destekçimiz. Yeni alımını yapmış olduğumuz tren yükleme sistemi özelliğine sahip Tırsan Tenteli Perdeli Multi Ride araçları ile  hem  filomuzu  daha  da  güçlendirecek  hem  de  operasyonlarımızda  zamandan  ve  maliyetten tasarruf sağlayacağız.

Öte  yandan  Tırsan,  ihtiyaç  duyduğumuz  her  koşulda  ve  zamanda  sahip  olduğu  geniş  satış sonrası  servis  ağı  ve  kaliteli  hizmetleriyle  yanımızda  oldu.  Tırsan  ile  devam  eden  başarılı  iş birliğimizin daha da uzun yıllar süreceğine inancımız tam” açıklamasında bulundu. 

40 Yıllık İşbirliği En Kıymetli Ödül 

Teslimat töreninde Tur Transit Lojistik firmasına teslimatı yapılan Tırsan Tenteli Perdeli Multi Ride treylerler hakkında bilgi veren Tırsan Treyler Satış Koordinatörü Ertuğrul Erkoç, “Tur Transit, hem vizyonları hem de operasyonel başarıları ile Türk nakliye sektörünün en başarılı ve ileri görüşlü firmalarındandır.  Kendilerinin  40  yıldır  çözüm  ortağı  olmaktan  gurur  duyuyuyoruz.  Bugün teslimatını yaptığımız Multi Ride araçlarımız, sahip olduğu çok fonksiyonlu süspansiyon özelliği ile  farklı  çekicilerle  de  kullanım  olanağı  sağlamaktadır.  Müşterimiz  özellikle  araçta  bulunan seviyeli  çatı  kaldırma  sistemi  ile  aracın  içinde  maksimum  seviyede  yük  taşıyabilecektir.  Bunun yanı  sıra,  treyler sahip  olduğu  anti  theft  özellikli  brandasıyla  hırsızlığa karşı  koruma  altındadır, böylece müşterimiz lojistik hizmetlerini güvenli şekilde yapabilecektir. Tren yükleme fonksiyonu ile de operasyonel verimliliklerini arttırabileceklerdir. Erkoç açıklamalarına şu şekilde devam etti, “Türkiye’nin güvenilir lideri Tırsan olarak, müşterilerimizin ihtiyaçları doğrultusunda son teknoloji ürünlerimizi, ödüllü Ar-Ge merkezimizde geliştirmeye hız kesmeden devam ediyoruz. Peş peşe almış   olduğumuz   uluslararası  arenadaki  inovasyon   ödüllerimiz  ile  mühendislik  alanındaki gücümüzü ve başarılarımızı taçlandırmaya devam edeceğiz. Bu başarılarımızın arkasında, Tur Transit  Lojistik  gibi  en  kıymetli  müşterilerimiz  ile  uzun  süreli  devam  ettirdiğimiz  işbirliklerimiz bulunmaktadır, bu işbirlikleri bizim için en kıymetli ödüldür. Güçlü iş birliğimizin ileriki yıllarda da artarak devam edeceğine inanıyoruz” ifadelerini kullandı.

Tırsan Tenteli Perdeli Multi Ride Özellikleri

Tırsan  Tenteli  Perdeli  Multi  Ride  treylerler,  yükün  emniyetli  şekilde  taşınabilmesi  için,  televre üzerindeki  her  biri  2,5  ton  kapasiteli  toplam  236  farklı  noktadan  bağlantı  yapmaya  olanak sağlayan  K-Fix  yük  güvenlik sistemine  ve  Code  XL  yük emniyet  sertifikasına  sahiptir  ve %100 tam uyumludur.

Tenteli  Perdeli  Multi  Ride  aracı,  Tren  Yükleme  Sistemi  opsiyonu  sayesinde  filo  yönetiminde esnekliği  artırmak  üzere  geliştirilmiştir.  Bu  opsiyon  içerisinde,  2  x  2  adet  Tren  Vinç  Bağlantı noktası ile Tren Yükleme için özel tasarlanan dingil hava yastıkları bulunmaktadır. Sistem, "e-f-g-i" vagon tipleri ve P400 tünel tiplerine de uyumludur.

Mekanik  çatı  kaldırma  sistemi  sayesinde,  5  farklı  iç  net  opsiyonu,  hızlı  yükleme  ve  boşaltma kolaylığı sunan Tırsan Tenteli Perdeli Multi Ride, yan kayar perde ve kayar çatı özelliği sayesinde müşterilerine  maksimum  verimliliği  sunmaktadır.  7,2  ton  forklift  aks  yüküne  dayanıklı  tabanı sayesinde, rampa yüklemelerinde maksimum taban dayanımı sağlamaktadır. Öte yandan aracın, şasi ve çelik aksamları çinko tri-elektron metoduna göre kataforez (KTL) kaplamalıdır. 

Bu haber 3842 kere okunmuştur.
En Son Eklenen Başlıklar
Enerjisa Dağıtım Şirketleri hizmet verdiği 14 ilde seçim tedbirlerini tamamladı... 28.03.2024
Kalyon Enerji, UN Global Compact (Küresel İlkeler Sözleşmesi) imzacısı oldu... 28.03.2024
Türkiye’yi Enerjide Bağımsız Kılmak İçin Çalışıyoruz... 28.03.2024
Çin’de temiz enerji toplam üretiminin yüzde 54’üne ulaştı... 28.03.2024
Fosil Yakıtların Ötesi yeni analizini yayımladı... 28.03.2024
IC Enterra Yenilenebilir Enerji, 2026'ya kadar 1200 megavatlık kurulu güç hedefliyor... 28.03.2024
TÜRSAB, Turizm Yüzyılı İftarında Hedeflerini Paylaştı... 28.03.2024
TREDER Kahramanmaraş’taki depremzedelere 1000 adet alışveriş kartı dağıttı... 28.03.2024
Naturelgaz 4 milyar TL ciro açıkladı... 28.03.2024

 

 

 

 
 
 
 

Copyright © 2015 - Tüm hakları saklıdır. EKONOMİ YAYINCILIK PAZR.SN.VE TİC.LTD.ŞTİ.