Haber Ekonomi


Haberler > Elektrik Başlıkları

Ahlatcı Holding, Enerji Dağıtım Sektöründe Yılın Dijital Dönüşüm Ödülü’nü kazandı

Güncelleme :29.11.2021

 Ahlatcı Holding, SAP tarafından düzenlenen Yılın Dönüşüm Ödülleri’nde, ‘Enerji Dağıtım Sektörü’nde Yılın Dijital Dönüşüm Ödülü’nü kazandı.  Ödülle ilgili açıklamada bulunan Ahlatcı Holding Genel Müdürü Kasım Kahraman, “Dijital dönüşüm bizler için en önemli konuların başında geliyor, bu kapsamda dijital yatırımlarımızı her geçen gün artırmayı sürdürüyoruz. Holdingimiz hızlı ilerleyen ve değişen teknolojiye göre aksiyon alabilen bir yapıya sahip. Projemizle, Ahlatcı Holding bünyesinde  faaliyet gösteren tüm şirketlerimizin geleceğini inşa edecek bir strateji haritasıyla süreçleri dönüştürmeyi amaçlıyoruz. Bu kapsamda; ÇEDAŞ çatısı altındaki Çorumgaz, Kargaz ve Sürmeligaz Doğal Gaz Dağıtım Şirketleri’nin tüm süreçlerini, sektörde fazla örneği görülmemiş şekilde çok modüllü bir yapıda ve çok kısa bir süre zarfında SAP platformuna taşıyarak yine bir ilke imza attık” dedi.

SAP tarafından yirmi yıldır düzenlenmeye devam eden “Yılın Dönüşüm Ödülleri” sahiplerini buldu. Altın, finans, enerji, sağlık, otomotiv ve gayrimenkul sektörlerinde faaliyet gösteren 43 şirketiyle Türkiye’nin en büyük holdingleri arasında yer alan Ahlatcı Holding, ‘Enerji Dağıtım Sektörü’nde Yılın Dijital Dönüşüm Ödülü’nü kazandı.  

Ahlatcı Holding dijital dönüşüme yatırım yapmaya devam edecek

Ahlatcı Holding Genel Müdürü Kasım Kahraman, “İnsanların ürünler ve hizmetlerden beklentilerinin farklılaştığı bu deneyim çağında dijitalleşme tüm sektörlerde hızını artırıyor. Biz de Ahlatcı Holding olarak dijitale odaklanarak iş süreçlerimizi yönetiyor, dijital dönüşüm yatırımlarımıza devam ediyoruz. Günümüzde, son derece hızlı ilerleyen ve değişen teknolojiye göre aksiyon alabilmek oldukça önemli bir konu. Dijitalleşme stratejimiz çerçevesinde son teknolojiye hızla entegre olabilen bir yapıya sahibiz. Geçtiğimiz dönemlerdeki projelerimiz ve dijital uygulamalarımızla enerji sektörüne yeni bir soluk getirdik. Önümüzdeki günlerde de yeni dijital dönüşüm projelerine imza atarak sektördeki öncü konumumuzu korumayı sürdüreceğiz” dedi.

Kahraman, “‘SAP, şirket genelindeki verilerin çok sayıdaki fonksiyonlarının entegre edildiği ve tüm süreçlerin tek bir platform üzerinden takip edilmesine olanak sağlayan bir sistem. SAP Yılın Dijital Dönüşüm Ödülü ise bu alandaki gelişim ve dönüşüme ayak uydurabilen kurumların almaya hak kazandığı bir ödül. Böylesine önemli bir ödüle sahip olmak bizim için gurur ve mutluluk verici. Projemiz ile rekabette önderliğimizi korumak ve stratejik kararlarımızı güçlü bir altyapıyla desteklemek amacıyla yola çıktık. Bu bağlamda, Ahlatcı Holding bünyesinde faaliyet gösteren tüm şirketlerimizin geleceğini inşa edecek bir strateji haritasıyla süreçleri dönüştürmeyi amaçlıyoruz. Proje kapsamında; ÇEDAŞ çatısı altındaki Çorumgaz, Kargaz ve Sürmeligaz Doğal Gaz Dağıtım Şirketleri’nin tüm süreçlerinin SAP platformuna taşınmasını planladık. Temelleri haziran ayı başında atılan projenin kavramsal tasarım aşamaları 10 haftada tamamlandı. Projemiz hem IS-U hem de ERP tarafında toplam 14 modül üzerinde devam ediyor, kurallara göre 1 veya 2 modül ile proje gerçekleştiren firmalar ödüllere aday olamıyor, bu bağlamda projenin ve projemizle almaya hak kazandığımız ödülün çok anlamlı olduğunu düşünüyoruz. Projemizi, tüm modülleriyle hayata geçirmeyi planlıyoruz. Tüm süreçleri bu kadar kısa zamanda doğru bir şekilde kurgulayıp canlıya alabiliyor olmak bizler için büyük önem taşıyor. 6 ay gibi kısa bir sürede böylesine kapsamlı bir operasyonu gerçekleştirerek yine sektörde bir ilke imza attık. Bu önemli projenin her aşamasında bizlere destek olan tüm çalışma arkadaşlarıma ayrıca teşekkür ediyorum” şeklinde sözlerini sürdürdü. 

SAP Yılın Dönüşüm Ödülleri; SAP satış, operasyon, danışmanlık, kanal yönetimi ve pazarlama departmanlarında görev alan jürinin oyları ile belirleniyor. Projeler; iş süreç transformasyonundaki yenilik ile katma değer, SAP teknolojilerinin kullanımındaki inovasyon, çalışan ve müşteri deneyiminde iyileşme inisiyatifi ve projenin insan hayatına katkısı gibi kriterler bazında değerlendirilerek puanlanıyor.

Bu haber 1026 kere okunmuştur.
En Son Eklenen Başlıklar
Şarjagel ve LenaCars'ın İletişim Ajansı Motto İletişim Danışmanlığı Oldu!... 18.03.2024
PÜİS Ege Bölge Başkanlığı, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı ile bir araya geldi... 18.03.2024
Anadolu Isuzu Çocukları Kitaplarla Buluşturmaya Devam Ediyor... 18.03.2024
Green Holding, Türkiye’yi Formula 1 Yarışlarıyla Buluşturmak için Hazırlanıyor... 18.03.2024
VOLTRUN, Türkiye’nin En Hızlı Şarj Ünitesi BOOST-E kurulumunu gerçekleştirdi... 18.03.2024
Schneider Electric, 7. IEEE Türkiye Power & Energy Society Kampı’nda Sürdürülebilirlik Odaklı Çözümleri Paylaştı... 18.03.2024
Enerjide verimlilik artırıcı projeler için başvurular 15 Nisan'da başlıyor... 18.03.2024
Küresel gaz üretiminin 2050 yılına kadar %32 artması bekleniyor... 18.03.2024
SOCAR Türkiye, Türkiye'deki 15 yıllık enerjisini yeni yatırımlarla geleceğe taşıyacak... 18.03.2024
3038DWT Kapasiteli Oil Chemical Tanker Gemisini Bünyesine Kattı, Yatırıma Devam Dedi!... 18.03.2024
İGA İstanbul Havalimanı, 5 yılda dördüncü kez “Yılın Havalimanı” seçildi... 18.03.2024

 

 

 

 
 
 
 

Copyright © 2015 - Tüm hakları saklıdır. EKONOMİ YAYINCILIK PAZR.SN.VE TİC.LTD.ŞTİ.