Haber Ekonomi


Haberler > Ticari Araçlar Başlıkları

Otokar, kara sistemlerindeki kabiliyetlerini Güney Amerika'da tanıtacak

Güncelleme :29.11.2021

 Dünya savunma sanayisindeki konumunu her geçen gün güçlendiren Otokar, kabiliyetlerini küresel çapta tanıtmaya devam ediyor. Kara sistemlerinde 34 yıllık tecrübesi ile Türkiye'nin en deneyimli şirketi olan Otokar, 29 Kasım-1 Aralık tarihleri arasında Kolombiya’nın başkenti Bogota’da düzenlenecek olan Expodefensa 2021 fuarında zırhlı araçlardaki geniş ürün gamını tanıtacak.

Koç Topluluğu şirketlerinden Türkiye'nin global kara sistemleri üreticisi Otokar, zırhlı araçlarını sektörün en önemli fuarlarında tanıtmaya devam ediyor. Savunma sanayii alanında global arenada Türkiye'yi başarıyla temsil eden Otokar, Kolombiya’nın başkenti Bogota’da düzenlenecek olan Expodefensa 2021 Fuarı’na katılıyor. Üç gün sürecek olan fuar süresince Otokar, dünyaca ünlü zırhlı araçlardan oluşan geniş ürün gamını tanıtacak. 

Şirketin sahip olduğu mühendislik gücü, tasarım kabiliyeti ve teknoloji alanındaki üstünlüğünü dünyanın dört bir yanında düzenlenen etkinliklerde tanıttıklarını söyleyen Otokar Genel Müdürü Serdar Görgüç, "Dünya savunma sanayiinde her geçen gün yeni başarılar elde eden Otokar, global ölçekteki bilgi birikimi, mühendislik, Ar-Ge ve teknoloji transferi ile adından söz ettirmeye devam ediyor. Beş kıtada düzenlenen fuarlarda yer alarak Türkiye savunma sanayiini dünyada en iyi şekilde temsil ediyor, bu fuarları mevcut ve potansiyel kullanıcılarımızla bir araya gelmek için önemli bir araç olarak görüyoruz" dedi.

Otokar’ın günümüz ve gelecek tehditlerine yönelik geliştirdiği ve ürettiği araçların halihazırda Güney Amerika'da kullanıldığına dikkat çeken Görgüç; "Türk ordusu ve güvenlik güçleri dahil, dünyada 35’ten fazla dost ve müttefik ülkedeki 55’i aşkın farklı kullanıcımız için en iyi ürünü ve hizmetleri sunmak için çalışıyoruz. Türkiye'de ve dünyada farklı iklim ve coğrafyalarda elde ettiğimiz deneyimleri, araç geliştirme çalışmalarımıza yansıtıyoruz. Güney Amerika da Otokar'ın önemli pazarları arasında yer alıyor. Otokar olarak bölgedeki ihracat fırsatlarını yakından takip ediyor, yeni iş birlikleri geliştirmeyi amaçlıyoruz. Hedefimiz Türkiye’nin öncü kara sistemleri üreticisi olarak global pazarlarda ürün, Ar-Ge, teknoloji transferi kabiliyetlerimizle ülke ihracatına olan katkımızı sürdürmek” açıklamasını yaptı.

Bu haber 1173 kere okunmuştur.
En Son Eklenen Başlıklar
Şarjagel ve LenaCars'ın İletişim Ajansı Motto İletişim Danışmanlığı Oldu!... 18.03.2024
PÜİS Ege Bölge Başkanlığı, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı ile bir araya geldi... 18.03.2024
Anadolu Isuzu Çocukları Kitaplarla Buluşturmaya Devam Ediyor... 18.03.2024
Green Holding, Türkiye’yi Formula 1 Yarışlarıyla Buluşturmak için Hazırlanıyor... 18.03.2024
VOLTRUN, Türkiye’nin En Hızlı Şarj Ünitesi BOOST-E kurulumunu gerçekleştirdi... 18.03.2024
Schneider Electric, 7. IEEE Türkiye Power & Energy Society Kampı’nda Sürdürülebilirlik Odaklı Çözümleri Paylaştı... 18.03.2024
Enerjide verimlilik artırıcı projeler için başvurular 15 Nisan'da başlıyor... 18.03.2024
Küresel gaz üretiminin 2050 yılına kadar %32 artması bekleniyor... 18.03.2024
SOCAR Türkiye, Türkiye'deki 15 yıllık enerjisini yeni yatırımlarla geleceğe taşıyacak... 18.03.2024
3038DWT Kapasiteli Oil Chemical Tanker Gemisini Bünyesine Kattı, Yatırıma Devam Dedi!... 18.03.2024
İGA İstanbul Havalimanı, 5 yılda dördüncü kez “Yılın Havalimanı” seçildi... 18.03.2024

 

 

 

 
 
 
 

Copyright © 2015 - Tüm hakları saklıdır. EKONOMİ YAYINCILIK PAZR.SN.VE TİC.LTD.ŞTİ.