Haber Ekonomi


Haberler > Madeni Yağ Başlıkları

TotalEnergies, Rubia Works serisini KOMATEK’te tanıttı

Güncelleme :14.04.2022

 TotalEnergies, 9 – 13 Mart 2022 tarihleri arasında Antalya’da düzenlenen KOMATEK 2022’de yüksek performanslı ve yenilikçi ürünlerini sektörle buluşturdu. KOMATEK Uluslararası İş ve İnşaat Makine, Teknoloji ve Aletleri İhtisas Fuarı’nda TotalEnergies Madeni Yağları’nın iş makineleri için özel olarak geliştirilmiş ağır dizel motor yağları serisi Rubia Works katılımcılardan yoğun ilgi gördü.

TotalEnergies Pazarlama ve Teknoloji Direktörü Fırat Dokur, sektörü beş yıl aradan sonra bir araya getiren fuarda bir kez daha yer almanın kendileri için önemini vurguladı. Dokur, “TotalEnergies Madeni Yağlar olarak 50 yılı aşkın süredir endüstriyel segmentler için yenilikçi ve yüksek performanslı ürün ve çözümler geliştiriyoruz. Türkiye’nin yanı sıra uluslararası alanda da etkisi yüksek bu platformda, sektör temsilcilerine ürün ve hizmetlerimizi tanıtma fırsatı yakaladık. KOMATEK en son 2017 yılında tüm sektörü bir araya getirmişti. Aradan geçen beş yılda pek çok değişim yaşandı. Sektörün inovasyona, yeni teknolojilere gereksinimi de arttı. Bizim sektöre kazandırdığımız yeni ürünleri göz önüne aldığımızda son derece etkili ve verimli bir buluşma oldu” diye konuştu.

En zorlu koşullarda yüksek verim

Rubia Motor Yağları’nın önde gelen ağır ticari araç ve ekipman üreticileri tarafından 200’den fazla kez test edilip onaylandığını söyleyen TotalEnergies Pazarlama ve Teknoloji Direktörü Fırat Dokur, Rubia Works ürün gamının da hafriyat, maden ve taş ocağı operasyonlarında kullanılan en yeni makine motorları için özel olarak tasarlandığını söyledi. Dokur, “Rubia Works serisi iş makinelerinin en yeni yüksek performanslı dizel motorlarına yüzde 100 uyumlu. İnşaat ve madencilik sektöründe, özellikle ağır yük, uzun çalışma süreleri, tozlu ortam ve sıcak hava gibi en zorlu koşullarda çalışan motorların verimliliğini sağlıyor, bakım maliyetlerinin düşmesine yardımcı oluyoruz” dedi.

TotalEnergies’in endüstriyel ekipmanlar için geliştirilen gresleri Ceran ve Multis’i de fuar katılımcılarıyla buluşturduklarını ifade eden Dokur, şöyle devam etti:

“TotalEnergies Madeni Yağlar olarak yüksek kaliteli ve geniş bir gres ürün serisi sunuyoruz. İnovasyon, TotalEnergies’in DNA’sında var. Patentli Ceran teknolojisi ile yeni nesil kalsiyum sülfonat kompleks teknolojili gresi ilk biz geliştirdik. Ceran gres serimiz, ekipmanlardan en yüksek verimi almaya yardımcı oluyor, ihtiyaç duyulan güvenilirliği ve rekabet avantajını sunuyor. Ceran, yüksek basınca, suya ve yüksek sıcaklığa karşı dayanıklılık ve mekanik stabilite, aynı zamanda korozyona ve oksidasyona karşı mükemmel koruma sağlıyor. Standart lityum greslerden daha dayanıklı ve güvenilir lityum-kalsiyum sabunlu gresimiz Multis de yüksek sıcaklıklarda üstün performans sağlarken gres tüketimini de önemli ölçüde azaltıyor.”

Bu haber 6516 kere okunmuştur.
En Son Eklenen Başlıklar
Türk Demir Çelik Sektörü Yenilenebilir Enerjiye Yatırım Yapıyor... 17.04.2024
Bakan Kacır: “Bayram tatilinde elektrikli araç şarjında rekor kırıldı”... 17.04.2024
Mercedes-Benz Atego ile Şehirde İşler Yolunda! ... 17.04.2024
Daimler Buses’ın Güvenli Sürüş Sistemleri, Otobüslerde Güvenlik Standartlarını Yeniden Belirliyor!... 17.04.2024
Teksan GO ON Taşınabilir Güç Çözümleri Kamp ve Karavan Sezonuna Hazır ... 17.04.2024
Mimsan Enerji, ICCI 2024 Fuarı’na Hazırlanıyor... 17.04.2024
Castrol Ford Team Türkiye, Şampiyon Pilotu Ali Türkkan’la Mücadeleye Hazır... 17.04.2024
Bayram tatilinde 715 milyon litreye yakın akaryakıt satışı yapıldı... 17.04.2024
Otomotiv sektörü 3 ayda 3,7 milyar dolarlık yan sanayi ürünü ihraç etti... 17.04.2024
BOTAŞ Genel Müdürü Fidan, Mısır'ın Ankara Büyükelçisi el-Hamami ile doğal gazda işbirliğini görüştü... 17.04.2024
Chery’nin Yeni Enerji Alananındaki Yatırımları TIGGO’nun Yeni Amiral Gemisinde Boy Gösterecek!... 17.04.2024

 

 

 

 
 
 
 

Copyright © 2015 - Tüm hakları saklıdır. EKONOMİ YAYINCILIK PAZR.SN.VE TİC.LTD.ŞTİ.