Haber Ekonomi


Haberler > Ekipman Başlıkları

Gasgrup Petroleum İstanbul Fuarı’nda

Güncelleme :14.04.2022

 Gagrup yaklaşık iki yıllık süre içinde hem yurt içinde müşterilerini hem de yurtdışında tedarikçilerinin takdirini kazanarak bu sürede bünyesine Dover Fueling Solutions’un bütün markaları dahil olmak üzere toplam  10’u aşkın uluslararası markanın distribütörü oldu. Bu sayede hem LPG hem de Akaryakıtta ürün tedariği ve altyapı hizmeti veren bir firma haline geldi. 

Gasgrup  İrfan Akdoğan tarafından 2009 yılında LPG ve Otogaz alanında mühendislik ve alt yapı hizmetleri vermek amacıyla kuruldu. Bu yıldan itibaren büyüyerek LPG ve Otogaz konusunda sektörün lider oyuncularından biri haline geldi. Bu dönemde Gasgrup tarafından geliştirilen  LPG Akıllı panolarımız ve ELS (Elite LPG Solutions) uzaktan takip sistemimiz, LPG ve Otogaz pazarın ilk tercihi olmaya devam etmektedir.

 2019 yılı sonunda Dover Fueling Solutions bünyesindeki Wayne marka dispenserlerın Türkiye distribütörü olan Gasgrup, kısa sürede bu alanda da yerini almayı bildi. Dover Fueling Solutions diğer markalarının; Fairbank, Tokheim, OPW Fueling Solutions  distribütörlüklerini, pandemi sürecinde hız kesmeden bünyesine katarken, altyapıda da KPS borularının ve OPWlite manhole kapaklarının da ithalatçısı oldu. Gagrup yaklaşık iki yıllık süre içinde hem yurt içinde müşterilerini hem de yurtdışında tedarikçilerinin takdirini kazanarak bu sürede bünyesine Dover Fueling Solutions’un bütün markaları dahil olmak üzere toplam  10’u aşkın uluslararası markanın distribütörü oldu. Bu sayede hem LPG hem de Akaryakıtta ürün tedariği ve altyapı hizmeti veren bir firma haline geldi. 

2020 ve 2021 yıllarının Pandemi etkisinde geçmesinden dolayı perakende enerji sektörünün bir araya gelmesi mümkün olmadı. Bu dönemde oldukça yenilikler de oldu; Şirket olarak bizim gerçekleştirdiğimiz yenilikler yanısıra, dünyada da Alternatif enerjiler ön plana çıktı. Petroleum Istanbul 2022 de bu dönemde hem yeniliklerin tartışılacağı hem de  oyuncuların bir araya gelip görüş alışverişinde bulanabileceği bir ortam yaratıyor. Biz de Gasgrup olarak Petroleum Istanbulda yer almaktan bu manada çok mutluyuz. Umarım hem katılımcılar hem de ziyaretçiler açısından verimli ve  keyifli bir fuar olur. 

2020 ve 2021 yıllarını gasgrup olarak yatırımlar ve yeni distribütörlüklerle oldukça yoğun geçirdik. Aslında kendimizi pandemi sonrasına hazırladık denebilir. 2022 yılı da her ne kadar Rusya ve Ukrayna  gerginliği ve savaşı yüzünden iyi başlamasa da, Gasgrup olarak hedeflerimize emin adımlarla ilerlemek konusunda kararlılığımız sürdüreceğiz. 2022 yılında önceliğimiz kendi ürettiğimiz akıllı panolarımız ve yazılımızla Türkiye gerçekleştirdiğimiz başarımızı dünyaya taşımak. Bunun yanı sıra elbetteki  temsilcisi olduğumuz markaları müşterilerimize en uygun ve en iyi servis ile sunmak. Bir de bu yıl Alternatif enerjiler için atılımlar yapacağımız bir yıl olacak. Pek yakında yeni markalar ve ürünlerle sektörün karşına çıkmayı planlamaktayız. Bunlardan bazıları Türkiye’de şu ana kadar uygulaması olmayan hizmetler, bu ürün ve hizmetlerinde sektörde çok ses getireceğini düşünüyoruz. 

Şimdiden  hepimize İyi Ramazanlar ve sağlıklı günler dilerim. 

Bu haber 3641 kere okunmuştur.
En Son Eklenen Başlıklar
Mercedes-Benz Türk’ün Yeşil Dönüşüm Sağlayan BioHarmony Projesi Ödül Getirdi ... 07.05.2024
Sıcak havalar elektrikli otomobilleri nasıl etkiliyor?... 07.05.2024
bp’nin ilk çeyrek karı 2,7 milyar dolar... 07.05.2024
Allison Ventures, Niron Magnetics ile Stratejik Yatırım Yapıyor... 07.05.2024
Ulaştırma sektörünün güncel durumu masaya yatırıldı... 07.05.2024
Türkiye'nin Karpowership ve Brezilya'nın Petrobras'ı Amerika'da doğal gaz projeleri geliştirecek... 07.05.2024
Silivri ve Tuz Gölü'ndeki doğal gaz depolama tesisleri enerjisini yenilenebilir kaynaklardan alıyor... 07.05.2024
GAZBİR Başkanı Yaşar Arslan: “Türkiye, Avrupa'ya LNG ihraç edebilir”... 07.05.2024
Çin’in otomotiv devi Geely, Türkiye’ye tekrar dönmek istiyor... 07.05.2024
Mahmut Dede, Schneider Electric Ülke Satış Genel Müdür Yardımcısı Oldu ... 07.05.2024
EPDK 6 şirkete lisans verdi... 07.05.2024

 

 

 

 
 
 
 

Copyright © 2015 - Tüm hakları saklıdır. EKONOMİ YAYINCILIK PAZR.SN.VE TİC.LTD.ŞTİ.