Haber Ekonomi


Haberler > Akaryakıt Başlıkları

OPET’e Akdeniz Üniversitesi’nden ‘Çevre Hizmet Ödülü’

Güncelleme :22.04.2014

OPET, Akdeniz Üniversitesi Çevre Sorunları Araştırma ve Uygulama Merkezi ile Mühendislik Fakültesi'nin ortaklaşa düzenlediği "17. Akdeniz Üniversitesi Çevre Hizmet Ödülleri" kapsamında uyguladığı sosyal sorumluluk projeleri ile ödüle layık görüldü.

Akdeniz Üniversitesi Çevre Hizmet Ödülleri, 22 Nisan tarihinde Akdeniz Üniversitesi’nde düzenlenen törenle sahiplerine verildi. Çevre değerlerinin korunması ve kalitesinin yükseltilmesine katkı sağlayan kurum ve kuruluşları desteklemek amacıyla verilen ödüller kapsamında Türkiye ölçeği kategorisinde OPET ödüle layık görüldü. Akdeniz Üniversitesi tarafından yapılan açıklamada toplumsal sorunlara olan duyarlılığı ile dikkat çeken OPET’in gerçekleştirdiği Tarihe Saygı Projesi, Yeşil Yol Projesi, Örnek Köy Projesi ve Temiz Tuvalet Kampanyası kapsamında ödüle değer bulunduğu belirtildi. 

OPET adına ödülü alan Kurucu Yönetim Kurulu Üyesi Nurten Öztürk, yaptığı konuşmada OPET’in kurulduğu ilk günden bu yana sosyal sorumluluğa önem veren ve bu konuda önemli çalışmalar yürüten bir marka olduğunu belirtti. Öztürk konuşmasına şöyle devam etti: “Bilinçli toplum projelerimizle 2000 yılından bu yana toplumu çevre, doğa, sağlık ve turizm gibi pek çok alanda bilinçlendirmeyi ve bilgilendirmeyi amaçladık. Önce Temiz Tuvalet Kampanyası’nı daha sonra da Yeşil Yol, Örnek Köy ve Tarihe Saygı Projeleri’mizi uygulamaya aldık. Son olarak trafik sorununa kalıcı bir çözüm getirmek amacıyla çok değerli paydaşlarımızla birlikte ”Trafik Dedektifleri Projesi”ni hayata geçirdik. “OPET Bilinçli Toplum Projeleri” adı altında tek bir çatıda yer alan bu beş büyük proje ile hedefimiz bilinçlendirmek; çağdaş, eğitimli, ayakları üzerinde durabilen bir Türkiye’ye katkıda bulunmak. OPET olarak, doğup büyüdüğümüz topraklara karşı görev ve sorumluluklarımız olduğunu düşünüyor; dün, bugün ve yarınlarımızı kucaklayacak köklü projelerle ülkemizi çağdaş bir görünüme kavuşturmak istiyoruz.”

Akdeniz Üniversitesi, Ulusal Danışma Kurulu'nun yanı sıra her iki birimin yönetim kurullarının sunulan dosyaları inceleyerek ödül sahibi kurum ve kuruluşların belirlendiğinin altını çizdi.

Bu haber 4438 kere okunmuştur.
En Son Eklenen Başlıklar
Renault’dan Hafif Ticari Atağı: Yeni Kangoo Ailesi Türkiye’de... 18.04.2024
Diyarbakır'da elektrikli araçlar için kurulan şarj istasyonları yaygınlaşıyor ... 18.04.2024
Toyota, Özel Olimpiyatlar İş Birliğini Uzatarak Kapsayıcı Yaklaşımını Genişletiyor... 18.04.2024
Consus Enerji’nin gelirleri 1 milyar 181 milyon TL’ye net kârı yüzde 176 artışla 209,4 milyon TL’ye ulaştı... 18.04.2024
Petronas Madeni Yağlar ve Mercedes-Benz’den Önemli İş Birliği ... 18.04.2024
Zorlu Enerji, abonelerine dijital faturaya geçme çağrısında bulundu... 18.04.2024
Bakan Bayraktar, 15 Nisan itibarıyla 3 binden fazla maden ruhsat sahasının denetlendiğini bildirdi... 18.04.2024
Kızıldeniz'den yapılan LNG ticareti durma noktasına geldi... 18.04.2024
AB’ye Rusya'dan gelen gaz % 23 arttı... 18.04.2024
DFSK Ticari Modellerinde Nisan Ayına Özel 0,99 Kredi Kampanyası... 18.04.2024

 

 

 

 
 
 
 

Copyright © 2015 - Tüm hakları saklıdır. EKONOMİ YAYINCILIK PAZR.SN.VE TİC.LTD.ŞTİ.