Haber Ekonomi


Haberler > Elektrik Başlıkları

İTÜ Endüstri Ürünleri Tasarımı Öğrencileri Lamp 83’ü Ziyaret Etti

Güncelleme :15.11.2017

Üniversite ve sektör işbirliğine büyük önem veren LAMP 83, İTÜ Endüstri Ürünleri Tasarımı Bölümü öğrencilerini üretim tesisinde ağırladı.
 

Üniversite ve sektör işbirliğine büyük önem veren LAMP 83, bu amaçla düzenli olarak organize ettiği üniversite ziyaretleri kapsamında, İTÜ Endüstri Ürünleri Tasarımı Bölümü öğrencilerini üretim tesisinde ağırladı.

Öğrenciler, “Aydınlatma Aygıtlarının Tasarım İlkeleri” dersinde hazırlayacakları projeyi oluşturmak için, Prof. Dr. Sermin Onaygil, Dr. Emre Erkin ve Dr. Berker Yurtseven ile beraber, aydınlatma armatürlerinin tasarım ve üretim süreci, LED teknolojisi ve LAMP 83 ürün gamı hakkında bilgi almak amacıyla LAMP 83’ü ziyaret etti.

İlk olarak üretim ve montaj bölümlerini gezen öğrenciler burada Üretim Müdürü Erol Koç tarafından, fabrikaya hammadde gelişinden sevkiyat için aydınlatma aygıtlarının paketlenmesine kadar geçen sürecin her adımı ile ilgili bilgilendirildiler.

Daha sonra Ar-Ge Müdürü Erdoğan Emrem rehberliğinde, aydınlatma armatürlerinin ışık ölçümlerinin yapıldığı karanlık odayı ve Ar-Ge laboratuvarını gezen öğrenciler, laboratuvarda uygulanan testler, aydınlatmada kalite prosedürleri ve tasarım süreçlerinin detaylarıyla ilgili bilgi sahibi oldular.

Ziyaretin son bölümünde öğrenciler hazırlayacakları proje konularını belirlemek üzere LAMP 83’ün spot, ankastre, sarkıt, ofis ve dış aydınlatma armatürlerinden seçilen ürünleri Ar-Ge merkezi yetkileriyle birlikte incelerken, LAMP 83’ün “Işık Tasarımında Devrim” olarak nitelendirdiği, hayal edilen mimari form ve detaylara uyum sağlayan özel ürünü Wiggle hakkında bizzat LAMP 83 Yönetim Kurulu Başkan Vekili Cenk Ceyişakar tarafından bilgi alma ve aydınlatma armatürü tasarımıyla ilgili sorularına cevap bulma şansı yakaladılar.

Öğrencilere ziyaretleri boyunca eşlik eden LAMP 83 CEO’su ve Yönetim Kurulu Üyesi Batu Ceyişakar gezi ile ilgili şunları söyledi: “Değerli hocalarımız ve Türkiye’nin en köklü okullarından biri olan İTÜ öğrencilerini ağırlamaktan büyük mutluluk duyduk. Bugünkü ziyaretin ardından öğrencilerin kafasında aydınlatma armatürleriyle ilgili yeni tasarım fikirleri oluşacağına ve belki de ileride ürün gamımıza ekleyeceğimiz yeni tasarımların ortaya çıkacağına inanıyorum. Bu tarz akademik işbirliklerini önümüzdeki dönemde sürdürmek, öğrenmeye, çalışmaya istekli gençleri LAMP 83’te ağırlamaya devam etmek istiyoruz.”

 

 

Bu haber 3612 kere okunmuştur.
En Son Eklenen Başlıklar
Türk Demir Çelik Sektörü Yenilenebilir Enerjiye Yatırım Yapıyor... 17.04.2024
Bakan Kacır: “Bayram tatilinde elektrikli araç şarjında rekor kırıldı”... 17.04.2024
Mercedes-Benz Atego ile Şehirde İşler Yolunda! ... 17.04.2024
Daimler Buses’ın Güvenli Sürüş Sistemleri, Otobüslerde Güvenlik Standartlarını Yeniden Belirliyor!... 17.04.2024
Teksan GO ON Taşınabilir Güç Çözümleri Kamp ve Karavan Sezonuna Hazır ... 17.04.2024
Mimsan Enerji, ICCI 2024 Fuarı’na Hazırlanıyor... 17.04.2024
Castrol Ford Team Türkiye, Şampiyon Pilotu Ali Türkkan’la Mücadeleye Hazır... 17.04.2024
Bayram tatilinde 715 milyon litreye yakın akaryakıt satışı yapıldı... 17.04.2024
Otomotiv sektörü 3 ayda 3,7 milyar dolarlık yan sanayi ürünü ihraç etti... 17.04.2024
BOTAŞ Genel Müdürü Fidan, Mısır'ın Ankara Büyükelçisi el-Hamami ile doğal gazda işbirliğini görüştü... 17.04.2024
Chery’nin Yeni Enerji Alananındaki Yatırımları TIGGO’nun Yeni Amiral Gemisinde Boy Gösterecek!... 17.04.2024

 

 

 

 
 
 
 

Copyright © 2015 - Tüm hakları saklıdır. EKONOMİ YAYINCILIK PAZR.SN.VE TİC.LTD.ŞTİ.