Haber Ekonomi


Haberler > Ekipman Başlıkları

Mepsan’dan İstasyonunuzdaki İşleri Online Takip Eden Sistem TO.THE.POINT!

Güncelleme :21.11.2017

 Mepsan’nın çok lokasyonlu işletmelerin uzaktan kontrolü ve takibi için geliştirdiği  TO.THE.POINT, İstanbul  Ihlamurlar lokasyonundaki BP petrol istasyonunda  kullanılmaya başlandı.

Mepsan’ın yeni teknolojiler ve akıllı çözümler geliştirme konusundaki 25 yılı aşkın tecrübesiyle çok lokasyonlu işletmelerin uzaktankontrolü ve takibi için geliştirdiği  TO.THE.POINT, İstanbul  Ihlamurlar lokasyonundaki BP petrol istasyonunda  kullanılmaya başlandı. 

Tüm çok lokasyonlu işletmelerde hizmet standardının takibi ve müşteri mutluluğunun sürdürülebilirliği için sınırsız görev tanımının zamanında ve doğru kişilerce yapıldığını kontrol eden bir sistem olan TO.THE.POINT, kullanan işletmelere hem zaman  hem de maliyet açısından  çok kazandıracak.

Genel olarak TO.THE.POINT  sınırsız sayıda terminal desteği , merkezi yönetim, Online ve offline çalışabilme, Wifi üzerinden kablosuz haberleşme, merkezi medya yönetimi sayesinde uzaktan görsel içerik yönetimi, sınırsız bakım kontrol kriteri tanımlayabilme, bakım zamanına göre ekranda kriterlerin otomatik oluşturulması, sınırsız görevli tanımlayabilme, sınırsız bakım kontrol noktası tanımlayabilme, her bakım noktası için ayrı görevli atayabilme, gelişmiş raporlama desteği, alarm ve otomatik bilgilendirme, her bir bölgeyi  bir terminal olarak sisteme tanımlama gibi önemli sistemsel özelliklere sahip.

Anket ve müşteri memnuniyet ölçümlerinin de yapıldığı TO.THE.POINT  ile lokasyon bazında iş tanımlamaları, lokasyon yetkilisi tarafından  yapılabildiği gibi ana firmanın merkez ofisi   tarafından da  aynı  saatte aynı terminaller için tanımlanarak,  görevler her lokasyon için  standart kural haline  getirilip merkezden  de yönetilebiliyor.

Yeni nesil teknolojiler sunan Mepsan TO.THE.POINT ile  işletmelerde  zamanında işlerin yapılması için istasyon içi düzeni hedefliyor.

Bu haber 3370 kere okunmuştur.
En Son Eklenen Başlıklar
Enerjisa Dağıtım Şirketleri hizmet verdiği 14 ilde seçim tedbirlerini tamamladı... 28.03.2024
Kalyon Enerji, UN Global Compact (Küresel İlkeler Sözleşmesi) imzacısı oldu... 28.03.2024
Türkiye’yi Enerjide Bağımsız Kılmak İçin Çalışıyoruz... 28.03.2024
Çin’de temiz enerji toplam üretiminin yüzde 54’üne ulaştı... 28.03.2024
Fosil Yakıtların Ötesi yeni analizini yayımladı... 28.03.2024
IC Enterra Yenilenebilir Enerji, 2026'ya kadar 1200 megavatlık kurulu güç hedefliyor... 28.03.2024
TÜRSAB, Turizm Yüzyılı İftarında Hedeflerini Paylaştı... 28.03.2024
TREDER Kahramanmaraş’taki depremzedelere 1000 adet alışveriş kartı dağıttı... 28.03.2024
Naturelgaz 4 milyar TL ciro açıkladı... 28.03.2024

 

 

 

 
 
 
 

Copyright © 2015 - Tüm hakları saklıdır. EKONOMİ YAYINCILIK PAZR.SN.VE TİC.LTD.ŞTİ.