Haber Ekonomi


Haberler > Elektrik Başlıkları

Bilkentliler Zorlu Holding´te Mülakat Teknikleri Eğitimi Aldı

Güncelleme :08.03.2018

Ülkenin geleceği gençleri her platformda desteklemeye devam eden Zorlu Holding, Bilkent Üniversitesi Endüstri Mühendisliği bölümü son sınıf öğrencilerini ve bölüm mezunlarını, Levent 199´daki Genel Merkez binasında ağırladı. Zorlu Holding´te mülakat teknikleri eğitimi alan öğrenciler ayrıca, Zorlu Holding Yönetim Kurulu Üyesi Emre Zorlu ile bir araya gelerek, kariyer hikayesini dinleme fırsatı yakaladı.

Bilkent Üniversitesi Endüstri Mühendisliği mezuniyet aşamasındaki son sınıf öğrencileri ve bölüm mezunları, Zorlu Holding´in İstanbul, Levent 199´daki merkezinde buluştu. Zorlu Holding İnsan Kaynakları Direktörlüğü´nün ev sahipliğini yaptığı etkinliğe, Bilkent Üniversitesi mezunu Zorlu Holding çalışanları ve Zorlu Holding Yönetim Kurulu Üyesi Emre Zorlu da katıldı.

 

Düzenlenen etkinlik çerçevesinde duygu ve düşüncelerini dile getiren Zorlu Holding Yönetim Kurulu Üyesi Emre Zorlu kariyer hikayesini de öğrencilerle paylaştı. Emre Zorlu, "Bilkent Endüstri Mühendisliği bölümü mezunları ve öğrencilerini Zorlu Holding´de ağırlamaktan büyük mutluluk duyuyoruz. Kısa bir süre sonra iş hayatına katılacak genç arkadaşlarımızın; kendi alanından mezunlarla buluşması ve fikir alışverişinde bulunmasının çok etkili olduğuna inanıyorum. Ben de mühendislik mezunu bir yönetici olarak; arkadaşlarımızın geçtiği yollardan geçtim. Sonrasında Zorlu Holding bünyesinde farklı kademelerde çalışarak deneyim kazandım. Türkiye´nin önde gelen üniversitelerinden biri olan Bilkent Üniversitesi´nden mezun olacak arkadaşlarımızın da Zorlu Grubu başta olmak üzere Türkiye´nin önde gelen şirketlerinde başarılı işlere imza atacağına gönülden inanıyorum." dedi.

Bilkent Üniversitesi Endüstri Mühendisliği bölümünden 55 son sınıf öğrencisi ve aynı bölümden mezun Türkiye´nin farklı şirketlerinde önemli pozisyonlarda çalışan 50 bölüm mezunu olmak üzere 100´ü aşkın misafir ağırlandı. Etkinlikte; mezunlar, öğrenciler ve Zorlu Grubu´nda çalışan Bilkent Üniversitesi Endüstri Mühendisliği mezunları tanışma ve networking olanağı buldu. Öğrenciler ve mezunlar, Bilkent Üniversitesi Endüstri Mühendisliği Bölüm Başkanı Prof. Dr. M. Selim Aktürk´ün eşliğinde katıldıkları etkinlikte, Zorlu Holding´i yakından tanıma fırsatı buldu.

Etkinlik çerçevesinde ayrıca, öğrenciler, Bilkent mezunu Zorlu Holding çalışanları ve farklı kurumlarda çalışan bölüm mezunlarıyla görüştü; örnek iş görüşmeleri yaparak hem önemli bir mülakat deneyimi kazandı; hem de kariyer yolculuklarının ilk adımlarında işin uzmanlarından geribildirim alma fırsatı buldu.

 

Bu haber 3449 kere okunmuştur.
En Son Eklenen Başlıklar
Renault’dan Hafif Ticari Atağı: Yeni Kangoo Ailesi Türkiye’de... 18.04.2024
Diyarbakır'da elektrikli araçlar için kurulan şarj istasyonları yaygınlaşıyor ... 18.04.2024
Toyota, Özel Olimpiyatlar İş Birliğini Uzatarak Kapsayıcı Yaklaşımını Genişletiyor... 18.04.2024
Consus Enerji’nin gelirleri 1 milyar 181 milyon TL’ye net kârı yüzde 176 artışla 209,4 milyon TL’ye ulaştı... 18.04.2024
Petronas Madeni Yağlar ve Mercedes-Benz’den Önemli İş Birliği ... 18.04.2024
Zorlu Enerji, abonelerine dijital faturaya geçme çağrısında bulundu... 18.04.2024
Bakan Bayraktar, 15 Nisan itibarıyla 3 binden fazla maden ruhsat sahasının denetlendiğini bildirdi... 18.04.2024
Kızıldeniz'den yapılan LNG ticareti durma noktasına geldi... 18.04.2024
AB’ye Rusya'dan gelen gaz % 23 arttı... 18.04.2024
DFSK Ticari Modellerinde Nisan Ayına Özel 0,99 Kredi Kampanyası... 18.04.2024

 

 

 

 
 
 
 

Copyright © 2015 - Tüm hakları saklıdır. EKONOMİ YAYINCILIK PAZR.SN.VE TİC.LTD.ŞTİ.