Haber Ekonomi


Haberler > Akaryakıt Başlıkları

Sarı Melekler”in yeni yol arkadaşı OPET

Güncelleme :15.12.2018

 Türk sporunun gelişimi ve uluslararası alandaki başarısı için spora olan desteğini devam ettiren OPET; futbol, basketbol ve voleybol milli takım sponsorluklarının ardından Fenerbahçe Kadın Voleybol Takımı’nın da ana sponsoru oldu. OPET Genel Müdürü Cüneyt Ağca, ‘Sarı Melekler’e 2018-2019 sezonu boyunca ana sponsor olarak destek vereceklerini belirterek “OPET olarak Türk sporunu ileriye taşıyacak çalışmalara katkıda bulunmaya devam edeceğiz” dedi.

Akaryakıt sektörünün müşteri memnuniyetinde lider markası OPET; A Milli Futbol, A Milli Basketbol ve A Milli Kadın Voleybol milli takımlarının ardından Fenerbahçe Kadın Voleybol Takımı ana sponsorluğunu üstlendi. OPET takımın isim ve forma göğüs sponsoru olacak. Çevreye, spora, kültüre ve toplum ihtiyaçlarına duyarlı bir marka olarak Türk sporunu desteklemeye devam ettiklerini belirten OPET Genel Müdürü Cüneyt Ağca, “OPET olarak istasyonlarımızda sunduğumuz yüksek kaliteli ürün ve hizmetlerin yanı sıra bu ülkenin değerlerine katkıda bulunmayı ve bilinçli bir toplum oluşmasını hedefleyen bir şirketiz. Bu hedefle Türk sporuna hizmet etmek, takımlarımızın başarılarına ortak olmak bize gurur ve mutluluk veriyor” diye konuştu. 

Türk sporuna desteğe devam

Türk voleybolunun Türkiye’de ve dünyada önemli başarılara imza attığını dile getiren Ağca, “Bu anlaşmayla ana sponsorluğunu üstlendiğimiz ve dünya şampiyonluğu kazanmış, Türkiye’yi Avrupa kupalarında temsil etmiş bir takımın formasında OPET logosunu görmek bize gurur veriyor. Türkiye genelindeki tüm istasyonlarımızda akaryakıt satış görevlisi olarak kadın istihdamını destekleyen “ Kadın Gücü “ projemizle, toplumsal cinsiyet eşitliği ve kadının hayatın her alanında varlık göstermesine yönelik çalışmalarımıza şevkle devam ediyoruz. OPET markasının sahiplendiği ve desteklediği bir alan olan spor ise hepimizi ortak bir coşkuda buluşturarak, birlik ve beraberlik duygularımızı tetikliyor. Türk sporunun gelişimi ve uluslararası başarılarının artması için spora olan desteğimizi sürdüreceğiz” ifadelerini kullandı. 

Uzun yıllardır A Milli Futbol Takımı’nın ve geçtiğimiz yıldan bu yana da A Milli Basketbol takımının enerji sponsorluğunu yürüten OPET, geçtiğimiz aylarda gerçekleştirdiği A Milli Kadın Voleybol Takımı sponsorluğuyla Türk voleyboluna katkısına başladı. OPET, Fenerbahçe Kadın Voleybol Takımı ile imzaladığı ana sponsorluk anlaşması kapsamında Sarı Melekler’e desteğini 2018-2019 sezonu boyunca sürdürecek. 

 

Bu haber 3056 kere okunmuştur.
En Son Eklenen Başlıklar
Enerjisa Dağıtım Şirketleri hizmet verdiği 14 ilde seçim tedbirlerini tamamladı... 28.03.2024
Kalyon Enerji, UN Global Compact (Küresel İlkeler Sözleşmesi) imzacısı oldu... 28.03.2024
Türkiye’yi Enerjide Bağımsız Kılmak İçin Çalışıyoruz... 28.03.2024
Çin’de temiz enerji toplam üretiminin yüzde 54’üne ulaştı... 28.03.2024
Fosil Yakıtların Ötesi yeni analizini yayımladı... 28.03.2024
IC Enterra Yenilenebilir Enerji, 2026'ya kadar 1200 megavatlık kurulu güç hedefliyor... 28.03.2024
TÜRSAB, Turizm Yüzyılı İftarında Hedeflerini Paylaştı... 28.03.2024
TREDER Kahramanmaraş’taki depremzedelere 1000 adet alışveriş kartı dağıttı... 28.03.2024
Naturelgaz 4 milyar TL ciro açıkladı... 28.03.2024

 

 

 

 
 
 
 

Copyright © 2015 - Tüm hakları saklıdır. EKONOMİ YAYINCILIK PAZR.SN.VE TİC.LTD.ŞTİ.