Haber Ekonomi


Haberler > Akaryakıt Başlıkları

Petrol Ofisi Sosyal Lig’e, bir ödül de MMA The Smarties’den

Güncelleme :17.10.2019

Türkiye’nin fantezi futbol oyunu Petrol Ofisi Sosyal Lig, bu kez de küresel prestije sahip MMA The Smarties’de ödül kazandı. Petrol Ofisi Sosyal Lig, Mobil Oyun, Oyunlaştırma ve E-Spor kategorisinde Silver ödülün sahibi oldu. 

Petrol Ofisi Sosyal Lig’in başarıları, uluslararası programlar tarafından ödüllendirilmeye devam ediyor. Türkiye’nin 1 numaralı fantezi futbol oyunu Petrol Ofisi Sosyal Lig bu sefer de, inovasyon, yaratıcılık ve başarıyı ödüllendiren sadece mobil pazarlamaya yönelik dünyadaki tek ödül programı olan MMA The Smarties’de ödüle layık görüldü. Petrol Ofisi Sosyal Lig, MMA The Smarties’de “Mobile Gaming, Gamification & E-Sports – Mobil Oyun, Oyunlaştırma ve E-Spor” kategorisinde Silver ödülün sahibi oldu. Smarties ödülleri, MMA Türkiye’nin bu yıl “Shape the Future – Geleceği Şekillendir” başlığı ile altıncısını gerçekleştirdiği MMA IMPACT İstanbul kapsamında 14 Ekim Pazartesi akşamı The Ritz Carlton İstanbul’da düzenlenen Türkiye ve EMEA Bölgesi Gala Gecesi ve Ödül Töreni ile sahiplerini buldu. 

Petrol Ofisi Sosyal Lig, Türkiye’nin ilk ve tek fantezi futbol oyunu

Petrol Ofisi Sosyal Lig’in elde ettiği başarılara vurgu yapan Petrol Ofisi CMO’su Beril Alakoç, “Petrol Ofisi Sosyal Lig uluslararası platformlarda da oldukça iddialı. Petrol Ofisi Sosyal Lig’in hem bizim tarafta, hem de oynayanlarda yarattığı memnuniyet, bizler için çok değerli. Geçmişte de birçok ödülün sahibi olan Petrol Ofisi Sosyal Lig, bugün de mobil pazarlama alanında dünyanın en prestijli programlarından olan Smarties’ten aldığımız bu ödül de, imza atılan başarının en güncel göstergesi konumunda” dedi. 

Mobil Pazarlamanın Küresel Ödül Programı: MMA The Smarties

Mobile Marketing Association - Mobil Pazarlama Birliği (MMA), 50 ülkede, 800 üye ile faaliyet gösteriyor ve mobil dönüşümün en önemli küresel öncüleri arasında yer alıyor. MMA tarafından düzenlenen ve mobil pazarlamanın en prestijli uluslararası ödül programı olarak kabul gören Smarties’de “Pazarlama Stratejileri”, “Kanal/Medya Stratejileri”, “Teknoloji” olmak üzere 3 ana bölüm altında 25 farklı kategoride ödül veriliyor. Bu küresel programda ayrıca, başvuru yapılamayan ve jüri tarafından belirlenen “Endüstri” ödülleri de yer alıyor. Mobil pazarlamanın sınırlarını zorlayarak müşterilere erişim ve etkileşim sağlayan tüm firma, ekip ve yetenekleri öne çıkartmayı amaçlayan Smarties Ödülleri, global, bölgesel ve ülke bazında katılıma olanak sağlıyor. SMARTIES X programının yanı sıra 4 bölgesel (Kuzey Amerika, APAC, EMEA, LATAM) ve Türkiye ile birlikte 8 ülke (Hindistan, Endonezya, Orta Doğu, İspanya, Güney Afrika, Birleşik Krallık, Vietnam) programı da bulunuyor.

 

Bu haber 3339 kere okunmuştur.
En Son Eklenen Başlıklar
Enerjisa Dağıtım Şirketleri hizmet verdiği 14 ilde seçim tedbirlerini tamamladı... 28.03.2024
Kalyon Enerji, UN Global Compact (Küresel İlkeler Sözleşmesi) imzacısı oldu... 28.03.2024
Türkiye’yi Enerjide Bağımsız Kılmak İçin Çalışıyoruz... 28.03.2024
Çin’de temiz enerji toplam üretiminin yüzde 54’üne ulaştı... 28.03.2024
Fosil Yakıtların Ötesi yeni analizini yayımladı... 28.03.2024
IC Enterra Yenilenebilir Enerji, 2026'ya kadar 1200 megavatlık kurulu güç hedefliyor... 28.03.2024
TÜRSAB, Turizm Yüzyılı İftarında Hedeflerini Paylaştı... 28.03.2024
TREDER Kahramanmaraş’taki depremzedelere 1000 adet alışveriş kartı dağıttı... 28.03.2024
Naturelgaz 4 milyar TL ciro açıkladı... 28.03.2024

 

 

 

 
 
 
 

Copyright © 2015 - Tüm hakları saklıdır. EKONOMİ YAYINCILIK PAZR.SN.VE TİC.LTD.ŞTİ.