Haber Ekonomi


Haberler > Akaryakıt Başlıkları

Akaryakıt Dağıtım Sektöründe Yeni Bir Nefes: ES ES

Güncelleme :07.09.2021

 Türkiye Akaryakıt sektörüne yeni ve güçlü bir marka daha katıldı. Es Es Akaryakıt Dağıtım A.Ş, Enerji Piyasası Kurulu'ndan (EPDK) lisansını alarak faaliyetlerine başladı. Güçlü ve tecrübeli kurucu kadrosuna sahip olan şirket, dünyanın en güvenilen, yenilikçi, dinamik akaryakıt dağıtım şirketlerinden biri olmayı hedefliyor.

Teknoloji, iletişim, ticaret ve ekonomideki küresel gelişim ve değişimlerle birlikte yeni bir çağa girmiş bulunuyoruz. Tüm sektörlerde gelişen dünyaya süratle ayak uyduran Türkiye'de, akaryakıt dağıtım sektörünün de dijital çağın gereklerine ayak uydurması, yeni tüketici beklentilerine tam anlamıyla cevap verebilmesi büyük önem taşıyor. 

Bu beklentilere cevap verebilmek amacıyla, Türkiye akaryakıt dağıtım sektöründe yeni bir yıldız doğuyor. ASV Holding bünyesinde bir dünya markası olma vizyonu ile kurulan Es Es Akaryakıt Dağıtım Anonim Şirketi, EPDK'dan lisansını alarak çalışmalarına başladı. Yenilikçi bir vizyonla yola çıkan Es Es, güçlü kadrosu ile de dikkat çekiyor.

 MÜŞTERİ ODAKLI YENİLİKÇİ İSTASYONLARIMIZ DÜNYAYA ÖRNEK OLACAK

Dünyada ne varsa ES ES’te o alacak, küresel dağıtım sektörü hizmet, kalite ve inovasyonda ES ES’İ örnek alacak” anlayışı sektöre ayak basan Es Es, Türk enerji piyasasında müşteri odaklı işbirliği modelini hayata geçiriyor.

Es Es Akaryakıt Dağıtım A.Ş, stratejik öneme sahip akaryakıtın rafineriden son tüketiciye ulaşması sürecinde; müşteri beklentilerine göre çağdaş bir yaklaşımla hizmet sunma ilkesiyle yola çıkıyor. 

Başta çocuklar, gençler, yaşlılar, engelliler olmak üzere toplumun bütün kesimlerine hitap edecek Es Es istasyonları, hizmet anlamında sadece Türkiye’ye değil dünyaya da örnek olmayı amaçlıyor. Geleneksel Türk konukseverliğiyle ileri teknolojinin buluştuğu bir hizmet noktası olacak istasyonlarımızda müşterilerimiz kendilerini evlerinde gibi hissedecek. ‘Tüketici ve çevre dostu dağıtım şirketi’ vizyonu ile hizmet verecek. 

Yenilikçi, müşteri odaklı istasyonlarımızın müşterilerimizin misafir muamelesi göreceği tesislerin olması için çalışanlarımız 7/24 seferber olacak. 

TECRÜBE VE DİNAMİZMİ BİRLEŞTİREN GÜÇLÜ KADRO

 Es Es tecrübe ile dinamizmi bir araya getiren güçlü kadrosu ile dikkat çekiyor. Şirketin kadrosunda çok önemli markalara imzasını atan, hem yurtiçi hem de yurtdışında ülkemizi başarıyla temsil eden güçlü isimler yer alıyor. 

Yönetim kurulunda 25 yıldır akaryakıt sektöründe faaliyet gösteren sektörün duayenlerinden ASV Yönetim Kurulu Başkanı Sofu Altınbaş ve ASV Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Vakkas Altınbaş gibi önemli isimler var. Es Es Yönetim Kurulu Başkanlığı görevini ise Petrol Ofisi'nin efsane Genel Müdürü Mehmet Gütekin üstleniyor. Gültekin, kamu ve özel sektördeki üstün başarıları, yenilikçi atılımları ile dikkat çeken, yönettiği şirketleri zirveye taşıyan bir yönetici olarak sektörde saygın bir yere sahip. 

SEKTÖRÜN YOL GÖSTEREN YILDIZI OLACAK

Es Es Akaryakıt Dağıtım A.Ş yenilikçi anlayışı, vizyoner kimliği ve güçlü insan kaynakları ile adını kısa bir sürede ülkemizin ve dünyanın en önemli markaları biri haline getirmek için gece gündüz çalışmaya devam ediyor. Es Es sadece sektörün parlayan bir yıldızı olmayıp aynı zamanda sektöre yol gösteren bir ışık olacak.  Bir yandan sektörü geleceğe taşırken, diğer yandan müşterilerin gelecekteki ihtiyaçlarını da karşılayacak bir marka olacak. 

Bu haber 4465 kere okunmuştur.
En Son Eklenen Başlıklar
Renault’dan Hafif Ticari Atağı: Yeni Kangoo Ailesi Türkiye’de... 18.04.2024
Diyarbakır'da elektrikli araçlar için kurulan şarj istasyonları yaygınlaşıyor ... 18.04.2024
Toyota, Özel Olimpiyatlar İş Birliğini Uzatarak Kapsayıcı Yaklaşımını Genişletiyor... 18.04.2024
Consus Enerji’nin gelirleri 1 milyar 181 milyon TL’ye net kârı yüzde 176 artışla 209,4 milyon TL’ye ulaştı... 18.04.2024
Petronas Madeni Yağlar ve Mercedes-Benz’den Önemli İş Birliği ... 18.04.2024
Zorlu Enerji, abonelerine dijital faturaya geçme çağrısında bulundu... 18.04.2024
Bakan Bayraktar, 15 Nisan itibarıyla 3 binden fazla maden ruhsat sahasının denetlendiğini bildirdi... 18.04.2024
Kızıldeniz'den yapılan LNG ticareti durma noktasına geldi... 18.04.2024
AB’ye Rusya'dan gelen gaz % 23 arttı... 18.04.2024
DFSK Ticari Modellerinde Nisan Ayına Özel 0,99 Kredi Kampanyası... 18.04.2024

 

 

 

 
 
 
 

Copyright © 2015 - Tüm hakları saklıdır. EKONOMİ YAYINCILIK PAZR.SN.VE TİC.LTD.ŞTİ.