Haber Ekonomi


Haberler > Akaryakıt Başlıkları

Shell & Turcas’ın Yeni CEO’su Felix Faber Oldu

Güncelleme :28.01.2015

Shell & Turcas’ın yeni CEO’su olarak atanmış olmaktan gurur duyduğunu belirten Faber,  "Türkiye’de bu göreve atandığım için çok mutluyum dedi.
 

Shell & Turcas Petrol A.Ş.’nin CEO ve Perakende Satışlar Genel Müdürlüğü görevine Felix Faber atandı.
Faber, Türkiye’deki yeni görevini, 2011 yılından beri bu sorumluluğu üstlenen ve geçtiğimiz yıl Kasım ayında Royal Dutch Shell Avrupa ve Güney Afrika Perakende Satışlar Başkan Yardımcısı görevine atanan Jacek Dziembaj’dan devraldı.
Shell bünyesinde daha önce Madeni Yağlar Kuzey Avrupa Genel Müdürlüğü görevini yürüten Felix Faber, satış ve pazarlama alanlarında geniş bir deneyim ve tecrübeye sahip.
Shell & Turcas’ın yeni CEO’su olarak atanmış olmaktan gurur duyduğunu belirten Faber, şunları söyledi: "Türkiye’de bu göreve atandığım için çok mutluyum. Shell & Turcas gibi itibarlı, güçlü ve yenilikçi bir şirketin liderliğini yürüteceğim. Shell & Turcas’ın sunduğu ürün ve hizmetleri geliştirmeye devam ederek müşterilerimize, paydaşlarımıza ve ortaklarımıza kattığımız değeri arttıracak, gerçekleştireceğimiz yenilikler ve yapacağımız sosyal yatırımlar ile paydaşlarımıza Türkiye ve enerji sektörünün gelişimine destek olmaya devam edeceğiz. Ayrıca ailem ile birlikte dünyanın en enerjik ve etkileyici şehirlerinden biri olan İstanbul’da yaşayacağımız için çok heyecanlıyım. ”
 

Felix Faber hakkında
Felix Faber, Shell’e 1996 yılında katıldı. Kariyeri boyunca Shell’in Avrupa ve Avrupa dışındaki organizasyonlarında satış, pazarlama, strateji ve finans alanında çeşitli görevlerde bulunan Faber, 5 yıl boyunca Londra’da yaşadı. Faber, Global Denizcilik Fiyatlandırma Müdürlüğü, DACH (Almanya, İsviçre ve Avusturya) Bölgesi Ticari Akaryakıtlar Müdürlüğü ve Shell Almanya euroShell Genel Müdürlüğü de dahil olmak üzere ticari alanda birçok rol üstlendi. 2011 yılı Eylül ayında Faber, Madeni Yağlar Kuzey Avrupa ve Shell Deutschland Schmierstoff GmbH Genel Müdürü oldu. İşletme (Yönetim Organizasyonu ve Pazarlama) alanında yüksek lisans derecesi bulunmaktadır. Hamburg doğumlu olan Faber, evli ve iki çocuk sahibi.
 

 

Bu haber 4249 kere okunmuştur.
En Son Eklenen Başlıklar
Yediyol Holding’in dev projesi Agro Termal’de ilk hasat toplandı... 15.04.2024
Otojet’ten 2025 sonuna kadar 1.000 adetlik şarj noktası hedefi!... 15.04.2024
Turpak, 1 Yılda Akaryakıt İstasyonlarını 15 Bin Ziyaret ile Denetledi!... 15.04.2024
Pegasus, ATP GreenX’in Yenilikçi Yeşil Enerji Platformuna Katıldı ... 15.04.2024
Yapıchem Kimya TKYD Üyesi Oldu... 15.04.2024
Türk Prysmian Kablo SolarEX İstanbul Fuarı’da yeni teknolojilerini tanıttı... 15.04.2024
Şarj Edilebilir Hibrit BYD SEAL U DM-i Avrupa’dan Önce Türkiye’de Satışa Sunuldu... 15.04.2024
Çin nükleer enerjide dünya lideri oldu... 15.04.2024
SEDAŞ, Kocaeli’nin elektrik altyapısını güçlendirmeye devam ediyor... 15.04.2024
Elektrikli araç kullanıcıları bayram tatilinde şarj problemi yaşamadı... 15.04.2024

 

 

 

 
 
 
 

Copyright © 2015 - Tüm hakları saklıdır. EKONOMİ YAYINCILIK PAZR.SN.VE TİC.LTD.ŞTİ.