Haber Ekonomi


Haberler > Akaryakıt Başlıkları

Alpet Ailesi’ne 2 yeni istasyon daha katıldı

Güncelleme :17.09.2015

İstasyon yatırımlarına ara vermeden devam eden Alpet, Denizli ve Bayburt’ta 2 yeni istasyonun açılışını gerçekleştirerek Alpet Ailesi’ni genişletmeye devam ediyor.
   

Temelleri 1950’li yıllarda Mehmet Altınbaş tarafından Gaziantep’te atılan Altınbaş Holding bugün enerji, finans, mücevherat, lojistik ve eğitim alanlarındaki markalarıyla birbirinden önemli başarılara imza atmaya devam ediyor. Altınbaş Holding’in enerji alanında faaliyet gösteren şirketi Alpet, bugün tüm Türkiye’ye yayılmış 400’e yakın istasyonla hizmet vermektedir. İstasyon yatırımlarına devam eden Alpet son olarak Denizli Acıpayam Mepet istasyonunu ve Bayburt’un merkezinde Bayburt Petrol’ün açılışını gerçekleştirdi. Türkiye’nin her tarafında tüketicilere en iyi hizmeti vermeye çalışan Alpet, daha verimli istasyonlar açarak satışlarını ve akaryakıt sektöründeki etkinliğini arttırmaya çalışmakta.
 Açılışı gerçekleştirilen Denizli Acıpayam Mepet istasyonu Denizli Antalya yolu Acıpayam ilçesi girişindedir. Türkiye’nin her tarafına başarılı bir şekilde yolcu taşımacılığı yapan Metro Turizm Ticaret A.Ş’ye ait olan Mepet istasyonu sayesinde bölgedeki tüketiciler Alpet’in ürünlerine ve hizmetlerine daha kolay ulaşacak.  Alpet ailesine yeni katılan Bayburt Petrol, Bayburt’un merkezinde İspir yolu üzerinde hizmet vermeye başladı. Alpet’in bu yeni istasyonunda tüketiciler araçlarına yakıt almanın dışında istasyonda bulunan marketten ve  yıkama hizmetlerinden de yararlanabilecek. Tüketicilere en iyi hizmeti vermeyi hedefleyen Alpet, bundan sonra da Alpet markasına yatırım yapmaya, Türkiye’nin her tarafında yeni istasyonlar açarak akaryakıt sektöründeki hedeflerine ulaşma yönünde yoluna emin adımlarla devam edecektir.
 

 

Bu haber 6212 kere okunmuştur.
En Son Eklenen Başlıklar
Enerji Sektörünün Kilit Oyuncusu Beta Enerji Büyüme Yolculuğuna Devam Ediyor... 10.05.2024
CW Enerji Güneş Panelleri İle Yat ve Karavanlarda Elektrik Üretmek Çok Daha Kolay... 10.05.2024
Mehmet Öğütçü: “Önemli olan sürdürülebilir, kesintisiz enerjiyi sağlamak”... 10.05.2024
Anadolu Isuzu’dan Avantajlarla Dolu Yaz Bakım Kampanyası... 10.05.2024
Eyüp Lojistik Filosunu 110 Adet Iveco S-Way Çekici İle Büyüttü... 10.05.2024
Bakan Bayraktar, Amerikan şirketlerini Türkiye'de yatırım yapmaya davet etti... 10.05.2024

 

 

 

 
 
 
 

Copyright © 2015 - Tüm hakları saklıdır. EKONOMİ YAYINCILIK PAZR.SN.VE TİC.LTD.ŞTİ.