Haber Ekonomi


Haberler > Akaryakıt Başlıkları

Koç Grubu’ndan DHL’e 10. Yıl Ödülü

Güncelleme :17.11.2015

Koç Topluluğu şirketi Zer A.Ş. tarafından düzenlenen "Zer İş Ortakları 2015 Buluşması"nda, Koç şirketlerine hizmet veren 1.750 tedarikçi arasında yapılan değerlendirmede DHL Express Türkiye, “İşbirliğinde 10.yıl” ödülünü aldı.

 

Zer Tedarikçi Zirvesi, Koç Holding ve Koç Topluluğu Şirketleri üst düzey yöneticileri ve topluluk ortak satın almaları kapsamında, pazarlama, lojistik, malzeme ve hizmet sektörlerini temsilen yüksek iş hacmine sahip tedarikçilerin katılımı ile gerçekleşti. 1.750 tedarikçi arasında, 10 yıldır işbirliklerinin başarıyla devam ettiği firmalar arasına girmeyi başaran DHL Express Türkiye, 10 yıldır Koç Grubu’na sağladığı taşımacılık hizmeti ile özel ödüle layık görüldü.

Ödülü Koç Holding Yönetim Kurulu Üyesi Ali Koç’un elinden DHL Express Türkiye Satış Direktörü Boğaç Özsan aldı. Özsan, aldıkları ödül ile ilgili şunları söyledi;
“DHL Express Türkiye olarak 10 yıldır Koç Grubu’na güvenilir bir iş ortağı olarak hizmet sunuyoruz. DHL Express olarak tüm müşterilerimize ihtiyaçları doğrultusunda farklı ve özel hizmet seçeneklerini sunmanın yanı sıra, gönderilerin proaktif bir şekilde teslimi tamamlanana kadar takibinin yapılması ve teslimatın zamanında gerçekleşmesini sağlıyoruz. Bunu yapmak için de uluslararası uzman bir kadroyla, tamamen müşteri odaklı bir çalışma kültürü ile çalışıyoruz. Müşteri Odaklı Çalışma Kültürü’müzün çıkış noktasında müşterilerimizi dinleyerek ve onların verdiği geri bildirimleri hayata geçirerek sürekli gelişmek, müşteri memnuniyetini sağlayacak yenilikler üzerinde çalışarak süreçleri yeniden yapılandırmak, tasarlamak ve mükemmel hale getirmek yer alıyor. Bu ödüller, DHL Express Türkiye çalışanlarının müşteri odaklı çalışma kültürü ile her gün ortaya koyduğu hizmet kalitesinin müşterilerimiz nezdinde takdir edildiğinin önemli bir göstergesidir.”

Fenerbahçe Faruk Ilgaz Tesisleri’nde bu yıl ikincisi düzenlenen buluşma Zer Genel Müdürü Aykut Özüner’in açılış konuşması ve değerlendirmesiyle başladı. Etkinlik Koç Holding Baş Ekonomisti Ahmet Çimenoğlu’nun ekonomik trendler-makro analiz, F.Covey Alper Güney’in tedarikçi çalıştayları çıktılarını paylaşımı, Serdar Kuzuloğlu’nun teknoloji ve ticaret konulu konuşması ve Cenk Çimen’in yaptığı kapanış konuşmasıyla devam etti. Etkinlik, “İş birliğinde 10. Yıl” ve “İş Hacminde İlk 20” kategorilerinde ödüllerin verilmesiyle son buldu.

 

Bu haber 3345 kere okunmuştur.
En Son Eklenen Başlıklar
Enerjisa Dağıtım Şirketleri hizmet verdiği 14 ilde seçim tedbirlerini tamamladı... 28.03.2024
Kalyon Enerji, UN Global Compact (Küresel İlkeler Sözleşmesi) imzacısı oldu... 28.03.2024
Türkiye’yi Enerjide Bağımsız Kılmak İçin Çalışıyoruz... 28.03.2024
Çin’de temiz enerji toplam üretiminin yüzde 54’üne ulaştı... 28.03.2024
Fosil Yakıtların Ötesi yeni analizini yayımladı... 28.03.2024
IC Enterra Yenilenebilir Enerji, 2026'ya kadar 1200 megavatlık kurulu güç hedefliyor... 28.03.2024
TÜRSAB, Turizm Yüzyılı İftarında Hedeflerini Paylaştı... 28.03.2024
TREDER Kahramanmaraş’taki depremzedelere 1000 adet alışveriş kartı dağıttı... 28.03.2024
Naturelgaz 4 milyar TL ciro açıkladı... 28.03.2024

 

 

 

 
 
 
 

Copyright © 2015 - Tüm hakları saklıdır. EKONOMİ YAYINCILIK PAZR.SN.VE TİC.LTD.ŞTİ.