Haber Ekonomi


Haberler > Akaryakıt Başlıkları

Kadoil yeni bayileriyle 2018’e hızlı girdi

Güncelleme :23.01.2018

 Konya’da 30’a yakın istasyon ağı ile tüketicilere hizmet veren Kadoil, Konya’nın Çumra, Bozkır ve Ereğli ilçelerinde ardı ardına 3 istasyonun açılışını gerçekleştirdi.  

Yurdun tüm bölgelerine yayılmış geniş bayi ağı ile akaryakıt ve otogaz sektöründe başarılı performansını sürdüren Kadoil, 500’e yakın bayi ağına Konya’da yenilerini katarak 2018’e hızlı bir giriş yaptı. 

Kadoil vitesi düşürmeden 2018 yılında da yatırımlarını yeni bayileri ile taçlandırdı.  Konya’da 30’a yakın istasyon ağı ile tüketicilere hizmet veren Kadoil, Konya’nın Çumra, Bozkır ve Ereğli ilçelerinde ardı ardına 3 istasyonun açılışını gerçekleştirdi.  

 Bayilerine gösterdiği yakın ilgisiyle dikkat çeken Kadooğlu Holding Yönetim Kurulu Başkanı Tarkan Kadooğlu tüm açılışlarda hazır bulundu, yeni bayileri ile yakından ilgilendi.

 Konya’da hizmet ağını genişleten Kadoil,  ilk olarak Konya Çumra’da yeni bayisi Baykara Akaryakıt İstasyonun açılışını gerçekleştirdi.  Vatandaşların yoğun katılım gösterdiği açılış etkinliğinde bir konuşma yapan Kadooğlu Holding Yönetim Kurulu Başkanı Tarkan Kadooğlu: ‘’Baykara Akaryakıt yetkilisi Burhan Baykara, Kadoil bayisi olmak istediğini, bununla ilgili benimle görüştüğünde planlarını bana aktardı ve çok genç olmasından dolayı girişimciliğini takdir ettim ve bayimiz olmasına karar verdim. Önceki istasyonun durumu ile bugünkü istasyonun durumunu karşılaştırdıklarında çok şaşırdığını belirten Kadooğlu, burada büyük yatırım yaparak çok güzel bir istasyonu kurmuş. Özellikle bu dönemde yatırım yapanları desteklemek gerekir. Bu konuda gösterdikleri başarıdan dolayı Mehmet Baykara’yı ve Burhan Baykara’yı tebrik ediyorum.‘’ diye konuştu. 

 Kadooğlu Holding’den aldığı güçle akaryakıt sektöründe önemli başarılar elde eden Kadoil’in marka gücüne çok güvendiklerini ifade eden Baykara Akaryakıt İstasyon Yetkilisi Burhan Baykara: ‘’Kadoil’in yükselen grafiğini görerek, bayilerin tüm sorunlarıyla yakından ilgilenip çözen bir firma olması Kadoil’i tercih etmemizde büyük etken olmuştur. Kadoil’e olan güvenimizden dolayı 2018’in içinde Konya’da açmayı düşündüğümüz yeni istasyon yatırımımızı da Kadoil olarak yapacağız.’’ dedi.

Kadoil, Konya’da açılışların 2’incisini Konya Bozkır’da yoğun bir katılımla gerçekleştirdi.  Açılışın ardından Kadoil,  yeni bayisi Bozkırlı Petrol’ü halkın hizmetine sundu. 

Kadoil bayisi Bozkırlı Petrol Yetkilisi Hasan Öztürk: ‘’ Kadoil’in güçlü bayi ağına katılım sağladık ve bundan dolayı çok mutlu olduk. Yüzde yüz yerli marka olan Kadoil’in son yıllarda marka değerinin artması özellikle karar vermemizdeki önemli nedenlerden birisi oldu. Kadoil güvencesiyle ayrıcalıklı ve özenli hizmetimizi halkımızla buluşturacağımız için sabırsızlanıyoruz.’’ ifadelerini kullandı. 

 Kadoil’in Konya’daki istasyon açılışlarının 3’üncüsü ise Ereğli’de yeni bayisi Ereğli Petrol oldu. Yoğun bir katılımla gerçekleştirilen Kadoil bayisi Ereğli Petrol’ün açılışına Ulukışla Belediye Başkanı Ali Uğurlu, Ereğli Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Demirtaş, Ereğli Şoförler Odası Başkanı Ali Sağlam, Ereğli Şehir içi Minibüsçüler Odası Başkanı Adnan Gümüş, Niğde İl Genel Meclis Başkan Vekili Göksel Akçan, Ereğli Petrol Yetkilileri İsa Fatih Güverti ve Erkan Tülgen başta olmak üzere birçok davetli katıldı.

 2018’de Kadoil’in ilk bayilerinden biri olan Ereğli Petrol Yetkilisi İsa Fatih Güverti:’’ Kadoil’in ayrıcalıklı hizmetleriyle halkımıza hizmet vermekten mutluluk duyuyoruz. İstasyonumuz modern bir şekilde inşa edildi. Dikkat çeken modern bir istasyonu Kadoil güçlü ve yüzde yüz yerli imajıyla halkımızın hizmetine açıyoruz.  Kadoil bayisi olarak Niğde’de de  hizmet vermekteyiz. Kadoil bayisi olmaktan son derece memnunuz. Tarkan Bey ve Kadoil yetkililerin göstermiş olduğu sıcak ilgiden dolayı memnuniyetimizi her defasında dile getiriyoruz. İstanbul veya Mersin’de açmayı planladığımız yeni istasyonlarımızı Kadoil güvencesiyle hizmete sunacağız.’’ diye konuştu. 

 Kadoil’in otogaz markası ‘’kadoGaz’’ yatırımlarında gaza bastı

 Açılışta yaptığı konuşmada yeni bayilerinden Ereğli Petrol istasyonun Konya’ya hayırlı olması dileklerinde bulunan Kadooğlu Holding Yönetim Kurulu Başkanı Tarkan Kadooğlu, Kadooğlu Holding’in bünyesinde bulunan Kadoil’in 110 akaryakıt dağıtım şirketi arasında 10’uncu sırada yer aldığını ve daha üst sıralara çıkmak için çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdürdüğünü söyledi.  Yatırımlarına devam ettiklerini söyleyen Kadooğlu: ‘’Tüketicilere en iyi ürün ve hizmeti sunmak için elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyoruz. Son teknoloji ile geliştirilmiş taşıt tanıma sistemi Kadomatik ve Tasarrufta yüksek performans vaadi yeni nesil katkılı ürünümüz EcoMax Eurodiesel’i tüketicilerle buluşturduk ve sektörde fark yaratacak inovasyon projelerine önem veriyoruz. Lpg Otogaz sektöründe otogaz markamız kadoGAZ ile bayi sayımızı hızlandıracak yatırımlar son sürat devam ediyor. Ereğli’nin bizim için ayrı bir önemi vardır. Biz yıllardır Ereğli Şeker Fabrikası, Ereğli Taşıma Kooperatifi’ne iş yaptık. Bundan dolayı Ereğli bizim için ayrı bir öneme sahiptir. Ereğli’de elde ettiğimiz başarıyı umuyorum diğer illerde de sağlarız. İstasyonumuzun Ereğli’ye hayırlı olmasını diliyorum.‘’ ifadelerini kaydetti. 

Bu haber 3905 kere okunmuştur.
En Son Eklenen Başlıklar
Renault’dan Hafif Ticari Atağı: Yeni Kangoo Ailesi Türkiye’de... 18.04.2024
Diyarbakır'da elektrikli araçlar için kurulan şarj istasyonları yaygınlaşıyor ... 18.04.2024
Toyota, Özel Olimpiyatlar İş Birliğini Uzatarak Kapsayıcı Yaklaşımını Genişletiyor... 18.04.2024
Consus Enerji’nin gelirleri 1 milyar 181 milyon TL’ye net kârı yüzde 176 artışla 209,4 milyon TL’ye ulaştı... 18.04.2024
Petronas Madeni Yağlar ve Mercedes-Benz’den Önemli İş Birliği ... 18.04.2024
Zorlu Enerji, abonelerine dijital faturaya geçme çağrısında bulundu... 18.04.2024
Bakan Bayraktar, 15 Nisan itibarıyla 3 binden fazla maden ruhsat sahasının denetlendiğini bildirdi... 18.04.2024
Kızıldeniz'den yapılan LNG ticareti durma noktasına geldi... 18.04.2024
AB’ye Rusya'dan gelen gaz % 23 arttı... 18.04.2024
DFSK Ticari Modellerinde Nisan Ayına Özel 0,99 Kredi Kampanyası... 18.04.2024

 

 

 

 
 
 
 

Copyright © 2015 - Tüm hakları saklıdır. EKONOMİ YAYINCILIK PAZR.SN.VE TİC.LTD.ŞTİ.