Haber Ekonomi


Haberler > Otomotiv-Lastik Başlıkları

Continental'in Yaza Özel İndirim Kampanyası Devam Ediyor

Güncelleme :05.08.2020

 Continental’in Binek, 4X4, SUV, Van ve Kamyon lastik grubunda geçerli olan indirim kampanyası 31 Ağustos’a kadar devam edecek. Ayrıca sürücüleri kampanya kapsamında Bonus’a özel 8 taksit fırsatı bekliyor. 

Continental’in, Yaz, Dört Mevsim binek, SUV, 4x4, kamyon, van grubu ve hafif ticari lastik grubunda geçerli olan yaza özel indirim kampanyası tüm hızıyla devam ediyor. 

 Continental’den yaza özel indirimler 

31 Ağustos’a kadar geçerli olacak kampanya kapsamında Continental, hafif ticari ve van grubu araç lastiklerinde lastik başına 50 TL indirim imkanı sunuyor. Continental bayi ve lastikevlerinde geçerli olacak indirim kampanyası, minimum 2, maksimum 6 adet lastik alışverişlerini kapsıyor. 

Continental ile ‘Güzel Günler Yolda’ 

Ayrıca Continental’in “Güzel Günler Yolda” sloganıyla başlattığı yaza özel indirim kampanyası da devam ediyor. Yaz, Dört Mevsim Binek, SUV ve 4x4 araç lastikleri 300 TL’ye varan indirimle sürücüleri bekliyor. 

Kamyon grubu lastiklerinde 150 TL’ye varan indirim fırsatı 

Kamyon lastiklerine yönelik indirim kampanyasında ise 17,5 inç, 19,5 inç ve 22,5 inç Continental ve Matador marka kamyon grubu lastiklerinde 150 TL’ye varan indirim fırsatı bulunuyor. Continental bayilerinde geçerli olan ve stoklarla sınırlı indirim kampanyası, minimum 1, maksimum 50 adet lastik alışverişlerini kapsıyor. 

Bonus’a özel 8 taksit fırsatı 

Sürücüler indirim kampanyalarından yararlanmanın yanı sıra aynı zamanda lastiklerini Bonus’a özel 8 taksit fırsatıyla satın alabiliyor. 

Kampanya hakkında detaylı bilgiye https://www.continental-lastikleri.com.tr adresinden ya da 444 8 258 numaralı çağrı merkezinden ulaşılabiliyor. Bonus’a özel taksit avantajı içinse www.bonus.com.tr  ve www.flexi.com.tr’yi’yi’den bilgi alınabiliyor. 

Bu haber 6632 kere okunmuştur.
En Son Eklenen Başlıklar
AB, 2027’nin sonuna kadar Rusya'dan gaz alımını sonlandıracak ... 04.12.2025
Bakan Bayraktar: “Maden ihracatımız 6 milyar doları aşacak”... 04.12.2025
Tur Transit Lojistik, 45. yılını yeni MAN araç yatırımıyla taçlandırdı... 04.12.2025
Rusya'nın petrol ve doğal gaz gelirleri kasımda % 33,8 düştü... 04.12.2025
En Yakıt’tan Aralık’ta Avantajlı Yolculuk Fırsatı... 04.12.2025
Tekser, ISK-SODEX 2025 Fuarında Bir Kez Daha Boy Gösterdi!... 04.12.2025
Brisa’dan “Kışa Güvenli Hazırlık” Çağrısı... 04.12.2025
Rosatom'un Novolakskaya RES'inden Rusya Birleşik Elektrik Şebekesine Elektrik Verilmeye Başlandı ... 04.12.2025
Elektrikli Araçlarla Lojistik Dönüşümü Türkiye Ne Kadar Hazır?... 04.12.2025
Gözde Avcıoğlu Avdel, CMS Jant’a CIDO – OT/IT Direktörü Olarak Atandı... 04.12.2025
Beta Enerji, Engelliler Spor Kulübü’ne 3. Kez İsim Sponsoru Oldu... 04.12.2025
BOTAŞ, enerji şirketleri ENI ve SEFE ile iki uzun dönemli LNG anlaşması imzaladı... 04.12.2025

 

 

 

 
 
 
 

Copyright © 2015 - Tüm hakları saklıdır. EKONOMİ YAYINCILIK PAZR.SN.VE TİC.LTD.ŞTİ.