Haber Ekonomi


Haberler > Otomotiv-Lastik Başlıkları

RS Otomotiv Grubu Yönetimine İki Tecrübeli İsim Dahil Oldu!

Güncelleme :17.01.2024

Ülkemizde otomotiv sektörü satış sonrası hizmetlerinin gelişimine öncülük eden RS Otomotiv Grubu’na iki tecrübeli isim dahil oldu. 2024 yılı itibarıyla grubun Yönetim Kurulu’na dahil olan Turgut Yüksekdağ ve Esra Hepileri, şirketin istikrarlı büyüme stratejisine katkıda bulunacak. Yeni dönemde grup şirketleri, güncel ihtiyaçlara cevap veren yeni nesil hizmetleriyle hem otomotiv hem de sigortacılık sektörüne katma değer sağlamaya devam edecek.

Kurulduğu 2009 yılından bu yana satış sonrası hizmetlerine öncülük eden RS Otomotiv Grubu, yeni döneme güçlü bir giriş yaptı.  Yönetim Kurulu Başkanlığını Ünal Ünaldı’nın üstlendiği, Tur Assist Genel Müdürü Timur Turan Selçuk ve RS Assurance Genel Müdürü Nihal Asker’in de Yönetim Kurulu üyesi olarak görev aldığı RS Otomotiv Grubu’nun Yönetim Kurulu’na 2024 itibariyle; 35 yılı aşkın otomotiv sektörü deneyimine sahip, sektörün tecrübeli isimlerinden Turgut Yüksekdağ, ve 30 yılı aşkın uluslararası şirket ve finans sektörü deneyimi bulunan Esra Hepileri dahil oldu.

2024 yılının ocak ayında gerçekleşen yeni dönem Yönetim Kurulu’nda Turgut Yüksekdağ Yönetim Kurulu Üyesi, Esra Hepileri ise Yönetim Kurulu Danışmanı olarak görevlerine başladı.

Yenilikçi hizmetlerle güncel ihtiyaçlara cevap vererek hem otomotiv hem de sigortacılık sektöründe değişime ve gelişime katma değer sağlayacak RS Otomotiv Grubu, güçlendirilmiş yeni Yönetim Kurulu kadrosu ile dengeli büyüme stratejisine istikrar kazandıracak. 

Bu haber 3462 kere okunmuştur.
En Son Eklenen Başlıklar
AB, 2027’nin sonuna kadar Rusya'dan gaz alımını sonlandıracak ... 04.12.2025
Bakan Bayraktar: “Maden ihracatımız 6 milyar doları aşacak”... 04.12.2025
Tur Transit Lojistik, 45. yılını yeni MAN araç yatırımıyla taçlandırdı... 04.12.2025
Rusya'nın petrol ve doğal gaz gelirleri kasımda % 33,8 düştü... 04.12.2025
En Yakıt’tan Aralık’ta Avantajlı Yolculuk Fırsatı... 04.12.2025
Tekser, ISK-SODEX 2025 Fuarında Bir Kez Daha Boy Gösterdi!... 04.12.2025
Brisa’dan “Kışa Güvenli Hazırlık” Çağrısı... 04.12.2025
Rosatom'un Novolakskaya RES'inden Rusya Birleşik Elektrik Şebekesine Elektrik Verilmeye Başlandı ... 04.12.2025
Elektrikli Araçlarla Lojistik Dönüşümü Türkiye Ne Kadar Hazır?... 04.12.2025
Gözde Avcıoğlu Avdel, CMS Jant’a CIDO – OT/IT Direktörü Olarak Atandı... 04.12.2025
Beta Enerji, Engelliler Spor Kulübü’ne 3. Kez İsim Sponsoru Oldu... 04.12.2025
BOTAŞ, enerji şirketleri ENI ve SEFE ile iki uzun dönemli LNG anlaşması imzaladı... 04.12.2025

 

 

 

 
 
 
 

Copyright © 2015 - Tüm hakları saklıdır. EKONOMİ YAYINCILIK PAZR.SN.VE TİC.LTD.ŞTİ.