Haber Ekonomi


Haberler > Otomotiv-Lastik Başlıkları

MANN-FILTER ve Simkan Otomotiv Konya’da Gövde Gösterisi Yaptı

Güncelleme :05.08.2015

Filtrasyon uzmanı MANN-FILTER ve Simkan Otomotiv, Konya Karatay Sanayi Sitesi’nde düzenledikleri organizasyonda müşterilerini ağırladı. Oldukça kalabalık geçen yemekte bir araya gelme fırsatı bulan Simkan Otomotiv müşterileri, sanayi esnafı ve MANN-FILTER misafirleri güzel vakit geçirdi.
 

Simkan Otomotiv’in Konya şubesinin bulunduğu Karatay Sanayi Sitesi’nde gerçekleştirilen organizasyona 1.000’den fazla kişi katıldı. Tamamen Konya geleneklerine uygun olarak düzenlenen yemek organizasyonunda Simkan Otomotiv yetkilileri misafirlerle yakından ilgilendi.
Yemek davetlerini geleneksel hale getirmeyi hedeflediklerini söyleyen Simkan Otomotiv Pazarlama Müdürü Alpaslan Topçu " Düzenlediğimiz bu organizasyonda pazarda çok iyi bir imajı olan MANN-FILTER ile müşterilerimizi bir araya getirmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Ayrıca bugün otomotiv severlerin yakından tanıdığı VOLKICAR yarış otomobilini organizasyonumuzda kullandık ve sanayi içerisinde gösteriler yaptık. Konya’da SİMKAN Otomotiv olarak en iyi hizmeti vermeyi amaçlıyoruz.” dedi.
MANN-FILTER Pazarlama Müdürü Buğrahan Güzel ise aktivite ile ilgili şunları söyledi: “Konya sanayisi otomotiv yan sanayinde çok önemli bir noktada yer alıyor. Biz de bayimiz Simkan Otomotiv’in düzenlediği bu organizasyonda yer almaktan büyük memnuniyet duyuyoruz. Müşterilerimizi dinlemek, onlarla vakit geçirmek ve onların düşüncelerini öğrenmek bizim için de çok önemli. Ayrıca MANN-FILTER dünyasındaki yeni gelişmeleri doğrudan onlarla paylaşabiliyoruz, bu sebeple bu tür aktiviteleri daha sık yapmayı planlıyoruz.”

 

Bu haber 3995 kere okunmuştur.
En Son Eklenen Başlıklar
AB, 2027’nin sonuna kadar Rusya'dan gaz alımını sonlandıracak ... 04.12.2025
Bakan Bayraktar: “Maden ihracatımız 6 milyar doları aşacak”... 04.12.2025
Tur Transit Lojistik, 45. yılını yeni MAN araç yatırımıyla taçlandırdı... 04.12.2025
Rusya'nın petrol ve doğal gaz gelirleri kasımda % 33,8 düştü... 04.12.2025
En Yakıt’tan Aralık’ta Avantajlı Yolculuk Fırsatı... 04.12.2025
Tekser, ISK-SODEX 2025 Fuarında Bir Kez Daha Boy Gösterdi!... 04.12.2025
Brisa’dan “Kışa Güvenli Hazırlık” Çağrısı... 04.12.2025
Rosatom'un Novolakskaya RES'inden Rusya Birleşik Elektrik Şebekesine Elektrik Verilmeye Başlandı ... 04.12.2025
Elektrikli Araçlarla Lojistik Dönüşümü Türkiye Ne Kadar Hazır?... 04.12.2025
Gözde Avcıoğlu Avdel, CMS Jant’a CIDO – OT/IT Direktörü Olarak Atandı... 04.12.2025
Beta Enerji, Engelliler Spor Kulübü’ne 3. Kez İsim Sponsoru Oldu... 04.12.2025
BOTAŞ, enerji şirketleri ENI ve SEFE ile iki uzun dönemli LNG anlaşması imzaladı... 04.12.2025

 

 

 

 
 
 
 

Copyright © 2015 - Tüm hakları saklıdır. EKONOMİ YAYINCILIK PAZR.SN.VE TİC.LTD.ŞTİ.