Haber Ekonomi


Haberler > Ticari Araçlar Başlıkları

Mercedes-Benz Türk’ün, Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Uzun Dönem Stajı İçin Başvurular Başladı!

Güncelleme :11.01.2025

 İstanbul Hoşdere Fabrikası’nda şehirlerarası ve şehir içi otobüsler, Aksaray Fabrikası’nda ise kamyon ve çekiciler üreterek faaliyetlerini sürdüren Mercedes-Benz Türk, Türkiye ekonomisi ve kalkınmasına sağladığı katkının yanı sıra eğitim, spor, kültür-sanat ve çevre odaklı birçok kurumsal sosyal fayda programını bir arada yürütüyor. Mercedes-Benz Türk, Hoşdere ve Aksaray’daki Teknik Eğitim Merkezleri’ndeki Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi (MTAL) öğrencilerine yönelik staj programıyla Türkiye'deki teknik yetkinliklerin sürdürülebilir gelişimine ve otomotiv endüstrisine donanımlı çalışanlar yetiştirilmesine katkıda bulunuyor. Gençlerin eğitimi ve gelişimine büyük önem veren Mercedes-Benz Türk, bu doğrultuda MTAL öğrencilerine yönelik staj imkânı da sunuyor. MTAL öğrencilerinin 12. sınıfta yapmaları zorunlu olan uzun dönem stajı için ilk başvuru süreci yeni yılla birlikte başladı.

Türkiye’de 58 yıldır ağır ticari araç sanayisinin öncüsü olan Mercedes-Benz Türk, İstanbul Hoşdere Fabrikası’nda şehirlerarası ve şehir içi otobüsler, Aksaray Fabrikası’nda ise kamyon ve çekiciler üreterek faaliyetlerini sürdürüyor. Mercedes-Benz Türk, Türkiye ekonomisi ve kalkınmasına sağladığı katkının yanı sıra eğitim, spor, kültür-sanat ve çevre odaklı birçok kurumsal sosyal fayda programını bir arada yürütüyor. Gençlerin eğitimi ve gelişimine büyük önem veren Mercedes-Benz Türk, bu doğrultuda Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi (MTAL) öğrencilerine yönelik staj imkânı da sunuyor. MTAL öğrencilerinin 2025-2026 eğitim öğretim dönemi için her yıl eylül-haziran ayları arasında katılabilecekleri, 12. sınıfta yapmaları zorunlu olan uzun dönem stajı için ilk başvuru dönemi yeni yılla birlikte başladı. 

İstanbul için başvurular, 28 Şubat 2025 tarihine kadar sürecek

İstanbul Otobüs Fabrikası’nda gerçekleşecek Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi uzun dönem stajı için başvurular 2 Ocak 2025-28 Şubat 2025 tarihleri arasında web sitesi üzerinden yapılabiliyor. Başvurusu kabul edilen Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri her yıl eylül-haziran ayları arasında, hafta içi pazartesi-salı-çarşamba veya çarşamba-perşembe-cuma olmak üzere üç gün ve 07.30-17.15 saatleri arasında tam zamanlı olarak Mercedes-Benz Türk’te staj yapabiliyorlar. Bu sayede öğrenciler, okulda aldıkları teorik eğitimi uygulama şansı yakalayabiliyor. MTAL öğrencileri, Aksaray Kamyon Fabrikası’nda staj yapmak için ise mayıs ayından itibaren başvuru yapabilecekler.

Başvuru linki: https://live.peoplise.com/mercedesbenz/Application/Landing/d078e731-5eeb-4095-9791-f7193c3dd09e

Bu haber 521 kere okunmuştur.
En Son Eklenen Başlıklar
Ford Ranger, pick-up segmentinin en güçlü oyuncusu olmaya devam ediyor!... 13.02.2025
Küresel petrol arzı ocakta günlük 950 bin varil azaldı... 13.02.2025
Castrol Ford Team Türkiye, Ali Türkkan ile Sezonun İlk Rallisine İsveç’te Çıkıyor!... 13.02.2025
YASED: Türkiye’ye 11,3 Milyar Dolar Değerinde Uluslararası Doğrudan Yatırım Geldi... 13.02.2025
Boltas Trieste’deki Yeni Deposuyla Avrupa’daki Gücünü Artırdı... 13.02.2025
“TREDAŞ Enerjik”, WhatsApp entegrasyonu ile hizmet ağına yeni bir kanal daha ekledi... 13.02.2025
Rosatom 2024 Yılında Yurt Dışında 140'tan Fazla Buluş İçin Patent Aldı... 13.02.2025
CK Enerji Boğaziçi Elektrik, “Gayrimenkulün Enerjisi- 2024”ü Açıkladı... 13.02.2025
Zorlu Enerji’ye Communitas Awards’da Üç Ödül... 13.02.2025
Akfen Grubu Şirketleri İklim Değişikliği Kuruluşu CDP'den Yüksek Not Aldı ... 13.02.2025
Avrupa'nın gaz depolarında doluluğun ay sonunda yüzde 43'e düşmesi bekleniyor... 13.02.2025
Yeni YEKA sahalarının duyuru takvimi öne çekilebilir... 13.02.2025
Mercedes-Benz Türk Bayileri Yeni Actros L’nin Özelliklerini Eğitimlerle Daha Yakından Tanıyor! ... 13.02.2025

 

 

 

 
 
 
 

Copyright © 2015 - Tüm hakları saklıdır. EKONOMİ YAYINCILIK PAZR.SN.VE TİC.LTD.ŞTİ.