Haber Ekonomi


Haberler > Ticari Araçlar Başlıkları

Mercedes-Benz’den Ocak fırsatları

Güncelleme :15.01.2025

Mercedes-Benz Otomotiv & Mercedes-Benz Finansal Hizmetler’den yeni otomobil alımlarında Ocak ayına özel finansal seçenekler.

Mercedes-Benz Kasko’dan Vito, Sprinter ve ikinci el hafif ticari araçlar için sıfır faizli kredi.

Mercedes-Benz Otomobil kampanyaları 

Mercedes-Benz Otomotiv ve Finansal Hizmetler, Ocak ayına özel yeni otomobil alımlarında geçerli finansman seçeneklerini daha avantajlı olacak şekilde güncelledi.

E-Serisi Sedan modellerinde Mercedes-Benz Kasko tercih edilmesi halinde kurumsal müşteriler 4.000.000 TL’ye kadar krediye 36 ay vadede %3,51’den başlayan faiz oranları ile araçlarını alabiliyor. 

C200 4MATIC Sedan modeli Ocak ayına özel fiyat avantajları ile sunulurken, kurumsal müşterilere Mercedes-Benz Kasko tercih etmeleri halinde 3.000.000 TL’ye kadar krediye 36 ay vadede %3,55’ten başlayan oranlara sahip kredi finansman seçenekleri sunuluyor.

Tüm müşteriler, A 200, GLB 200, EQE 280 ve EQS 450 modellerine uygulanan Ocak ayına özel fiyat avantajlarından yararlanabiliyor. 

Mercedes-Benz Hafif Ticari Araç Kampanyaları 

Vito, kendi sınıfına göre ilk satın alma maliyetinin düşüklüğü, sahip olduğu yüksek kalite standartları, ekonomik yakıt kullanımı, artırılan güvenlik donanımları gibi birçok farklı avantaja sahip. Satın alımlarda Mercedes-Benz Kasko tercih edildiğinde 750.000 TL kredi için, 6 ay vade ve %0 faiz avantajı sunuluyor.

 %2,39 faiz oranı, Vito modellerinde Mercedes-Benz Kasko tercih edilmesi halinde 1.000.000 TL kredi kullanımında ve 12 ay vadede geçerlidir. Kredi tutarı ve vade değiştikçe faiz oranı da değişiklik gösterecektir.

Sprinter, far ve yağmur sensörü, rüzgâr savrulma asistanı ve şerit takip asistanı gibi standart güvenlik özellikleri ile farklılaşıyor. Satın alımlarda Mercedes-Benz Kasko tercih edildiğinde 750.000 TL kredi için, 6 ay vade ve %0 faiz avantajı sunuluyor.

%1,99 faiz oranı, tüm Sprinter modellerinde Mercedes-Benz Kasko tercih edilmesi halinde 1.000.000 TL kredi kullanımında ve 12 ay vadede geçerli. Kredi tutarı ve vadeye bağlı olarak faiz oranında da değişimler uygulanacaktır.

Mercedes-Benz Certified araçlar da çok avantajlı fiyatlarla tüm ticari işletmeleri ve ticari araç almak isteyenleri bekliyor. Mercedes-Benz Kasko’ya özel 500.000 TL kredi için, 6 ay vade ve %0 faizli kredi imkânı ile ikinci el alımlarında da fırsatlar devam ediyor. 

Kampanya 31.01.2025’e kadar geçerli olup Mercedes-Benz Finansman Türk A.Ş., piyasa koşullarına göre faiz oranlarını değiştirme hakkına sahiptir. Kredi Mercedes-Benz Finansman Türk A.Ş. tarafından sağlanmaktadır. Mercedes Benz Otomotiv Ticaret ve Hizmetler A.Ş. kredi başvuru ve değerlendirme sürecinde söz ve sorumluluk sahibi değildir.

Detaylar için www.mbfh.com.tr sayfasının yanı sıra en yakın Mercedes-Benz acentesine danışılabilir.

Aynı dönem içerisinde iki kampanya aynı anda kullanılamaz. Mercedes-Benz FİNANSMAN TÜRK A.Ş. ve Mercedes-Benz Otomotiv Ticaret ve Hizmetler A.Ş. kampanya içeriğini değiştirme hakkını saklı tutar.

Bu haber 1231 kere okunmuştur.
En Son Eklenen Başlıklar
Petlas, lastik testleri için 2024 yılında 35 bin km yol katetti... 14.02.2025
Lassa, yeni nesil Competus H/P 3 lastiklerini pazara sundu... 14.02.2025
Enerjisa Enerji’den Girişimcilere Açık Çağrı: NAR ve İVME Programları Başvurulara Açıldı... 14.02.2025
“TREDAŞ Enerjik”, WhatsApp entegrasyonu ile hizmet ağına yeni bir kanal daha ekledi... 13.02.2025
Castrol Ford Team Türkiye, Ali Türkkan ile Sezonun İlk Rallisine İsveç’te Çıkıyor!... 13.02.2025
YASED: Türkiye’ye 11,3 Milyar Dolar Değerinde Uluslararası Doğrudan Yatırım Geldi... 13.02.2025
Mercedes-Benz Türk Bayileri Yeni Actros L’nin Özelliklerini Eğitimlerle Daha Yakından Tanıyor! ... 13.02.2025
Ford Ranger, pick-up segmentinin en güçlü oyuncusu olmaya devam ediyor!... 13.02.2025
Rosatom 2024 Yılında Yurt Dışında 140'tan Fazla Buluş İçin Patent Aldı... 13.02.2025
CK Enerji Boğaziçi Elektrik, “Gayrimenkulün Enerjisi- 2024”ü Açıkladı... 13.02.2025
Zorlu Enerji’ye Communitas Awards’da Üç Ödül... 13.02.2025
Akfen Grubu Şirketleri İklim Değişikliği Kuruluşu CDP'den Yüksek Not Aldı ... 13.02.2025
Avrupa'nın gaz depolarında doluluğun ay sonunda yüzde 43'e düşmesi bekleniyor... 13.02.2025
Yeni YEKA sahalarının duyuru takvimi öne çekilebilir... 13.02.2025
Küresel petrol arzı ocakta günlük 950 bin varil azaldı... 13.02.2025
Boltas Trieste’deki Yeni Deposuyla Avrupa’daki Gücünü Artırdı... 13.02.2025

 

 

 

 
 
 
 

Copyright © 2015 - Tüm hakları saklıdır. EKONOMİ YAYINCILIK PAZR.SN.VE TİC.LTD.ŞTİ.