Haber Ekonomi


Haberler > Ticari Araçlar Başlıkları

DAF, PACCAR Connect'i sunuyor

Güncelleme :16.04.2024

 Geniş bilgi yelpazesi ve sektör lideri kullanım kolaylığı ile yeni PACCAR Connect, çevrimiçi filo yönetimi platformları için standardı belirliyor. PACCAR Connect'e kolayca erişilebilir ve mevcut üçüncü taraf yazılımlarla çok basit entegrasyona olanak tanır. Tüm yeni DAF XB, XD, XF, XG ve XG+, en az 10 yıllık PACCAR Connect ile birlikte standart olarak sağlanır.

ACCAR Connect; kamyondaki donanım ve yazılım, kabindeki ayrılabilir tablet (isteğe bağlı) ve neredeyse tüm sabit veya mobil cihazlardan erişilebilen çevrimiçi portal olmak üzere çeşitli bileşenlerden oluşur. PACCAR Connect; her zaman, her yerden bağımsız araçların ve tüm filonun performansı, lojistik süreçler ve sürücülerin performansı hakkında gerçek zamanlı bilgiler sağlayarak operatörlerin kazançlarını optimize etmelerine yardımcı olur.

 Sorunsuz entegrasyon

PACCAR Connect'in en büyük faydalarından biri, 'üçüncü taraf' olarak adlandırılan mevcut lojistik uygulamalarının çevrimiçi portaldaki verileri kullanabilmesidir. Bu, lojistik süreçleri ve bir filonun performansını bir bilgisayardan, dizüstü bilgisayardan, hatta bir tabletten izlemeyi kolaylaştırır.

 PACCAR Connect Tablet, PACCAR Connect'in mobil hizmetlerini DAF navigasyon sistemine bağlayabildiği için sürücünün işini daha kolay ve daha verimli hale getirir. Bu, operatörün ana merkezi tarafından çizilen yeni rotaların doğrudan DAF Truck Navigation sistemine gönderilebileceği anlamına gelir.

 Raporlar

PACCAR Connect, tüm kamyon ve filo performanslarını 7/24 çevrimiçi olarak görüntülemeyi veya "Rapor Planlayıcı" aracılığıyla herhangi bir anda bunları e-posta ile göndermeyi mümkün kılar. Rota ve yakıt raporları, bireysel tercihlere göre kontrol panelinde görüntülenebilir. Maksimum verimliliğin elde edilmesi amacıyla PACCAR Connect, bir kamyon teslimat konumuna yaklaştığında veya bir bayide bakım yapıldıktan sonra kamyon yeniden tamamen çalışır duruma geldiğinde ana merkezi bilgilendiren "coğrafi sınırlar oluşturma" özelliğinden de yararlanır.

 Daha kapsamlı bilgiye ihtiyaç duyan filo sahipleri, isteğe bağlı ECO Score ve Araç Sağlığı modüllerini tercih edebilir. ECO Score, sürücünün performansı hakkında ayrıntılı bilgi verirken Araç Sağlığı modülü aracın durumuna odaklanır. Modül, gerçek zamanlı kumanda tablosu sinyallerinin yanı sıra aracın bir sonraki servisinin ne zaman olduğunu gösterir.

 Standart olarak 10 yıl

Yeni DAF XB, XD, XF, XG ve XG+ modellerinin her biri, araç sahipleri değişse bile on yıl boyunca standart olarak PACCAR Connect'e bağlanır. Bu süre boyunca, portalın tüm güncellemeleri en güncel yazılım kullanılarak ücretsiz olarak gerçekleştirilir. Yeni ve daha kapsamlı PACCAR Connect için yazılım güncellemesi, DAF Connect kullanıcılarına ekstra ücret talebi olmadan sunulur.

 Yeni standart

Her yeni DAF'ta standart olarak sunulan PACCAR Connect çevrimiçi filo yönetimi platformu, kullanım kolaylığında yeni standardı temsil ediyor. Üçüncü taraf lojistik uygulamaların sorunsuz entegrasyonu ve isteğe bağlı PACCAR Connect Tablet sayesinde lojistik süreçlerin izlenmesi ve optimize edilmesi, her zamankinden daha kolay ve en önemlisi daha iyi hale geldi.

Bu haber 843 kere okunmuştur.
En Son Eklenen Başlıklar
"Doğaya Kanat Açan Okullar" Kayseri’de ... 29.04.2024
Avrupa'nın doğal gaz üretimi 2023'te %8,2 düştü... 29.04.2024
Enerji verimliliğine en fazla harcama yapan ilk 100 sanayi ve ihracatçı firma ... 29.04.2024
Elektrikli Araç Üretiminde Sürdürülebilir Çözüm... 29.04.2024
"Koca Yusuf TP1500" Gabar’da sondaj çalışmalarına başladı... 29.04.2024
Rally Bodrum Dünya standartlarında organizasyon ile tamamlandı ... 29.04.2024
IVECO BUS, Busworld Türkiye 2024'te mobilite çözümlerini sergileyecek ... 29.04.2024
HT Solar, ‘2 GW’dan Fazlası’ Sloganıyla Türkiye’yi Güneş Enerjisi ile Buluşturuyor... 29.04.2024
Enerjisa Üretim 3x3 Cup Turnuvası ile Basketbol Coşkusunu Yaşatıyor... 29.04.2024
Bakan Bayraktar: Sakarya Gaz Sahası'nda günlük 4,5 milyon metreküp gaz üretildi... 29.04.2024
AB otomobil üreticileri daha fazla şarj istasyonu kurulmasını istiyor... 29.04.2024
Brent petrolün varil fiyatı 87,56 dolar... 29.04.2024

 

 

 

 
 
 
 

Copyright © 2015 - Tüm hakları saklıdır. EKONOMİ YAYINCILIK PAZR.SN.VE TİC.LTD.ŞTİ.